Didžiojo elingo metai: Jazzu, „G&G Sindikatas“ ir D. Montvydas vasarą koncertuos Klaipėdoje

Didžiojo elingo metai: Jazzu, „G&G Sindikatas“ ir D. Montvydas vasarą koncertuos Klaipėdoje

Vasara yra neatsiejama nuo jūros, saulės, šilto vėjo ir koncertų po atviru dangumi. 2019 metai Klaipėdoje paskelbti didžiojo elingo metais. Šiemet elingas mini 100 metų jubiliejų. Ta proga klaipėdiečiai ir miesto svečiai yra kviečiami į populiariausių Lietuvoje atlikėjų koncertus unikalioje vietoje.

Elingas yra saugomas valstybės ir Klaipėdoje įvardinamas kaip senosios laivų statybos simbolis. Senoviniame elinge, stūksančiame kruizinių laivų terminalo teritorijoje, vyko didelio populiarumo susilaukę koncertai ir festivaliai. Pasirodymus čia surengė „Ten Walls“, Lilas ir Inomine, Džordana Butkutė ir kiti. Nepamirštama laiką turėjo ne tik atlikėjai,  bet ir koncertų žiūrovai. 

„Šią vasarą į elingą sugrįžtame su dar didesnėmis pajėgomis, ryškiausiais Lietuvos atlikėjų koncertais. Gegužės mėnesį įrengsime informacines platformas, kuriose bus galima susipažinti su istorine medžiaga apie šią teritoriją. Taip sieksime atgaivinti ir populiarinti primirštą, tačiau istorijos ir stiprios energijos kupiną unikalią erdvę Klaipėdoje“, – pasakoja renginių, vykstančių elinge, vykdantysis prodiuseris Jevgenij Sokolov.

Vasarą koncertus išskirtinėje Klaipėdos vietoje surengs ryškiausi šalies atlikėjai ir grupės. Liepos 20 d. elinge koncertuos populiariausia visų laikų Lietuvos hip-hopo grupė „G&G Sindikatas“. M.A.M.A apdovanojimų lyderiai scena dalinsis su populiariuoju reperiu, interneto fenomenu Mad Money. Taip pat koncerto žiūrovai išvys muzikos prodiuserį, reperį Niko Barisą.

Rugpjūčio 10 d. elinge koncertuos populiariausias Lietuvoje pop muzikos atlikėjas Donatas Montvydas. Kartu scenoje pasirodys vaikinų hip-hopo grupė, hito „Ieškau“ atlikėjai „8 Kambarys“. Prie DJ pulto stos klausytojų itin mylimas prodiuseris ir didžėjų dueto „Radistai“ narys DJ Jovani.

Rugpjūčio 24 d. elinge skambės Justės Arlauskaitės-Jazzu dainos. Populiariausia šalies atlikėja surengs nepamirštamą koncertą pajūryje. Pilnas arenas žmonių surenkanti dainininkė užburs visiems puikiai pažįstamomis dainomis, naujais hitais ir nesuvaidintomis emocijomis. Geriausius savo hitus ir kūrinius iš naujojo albumo elinge atliks ir dainininkė JURGA. Koncertą vainikuos ir elektroninės muzikos dozę padovanos populiariausias Lietuvoje elektroninės muzikos kūrėjas, prodiuseris Leon Somov.

Kvapą gniaužiantys efektai, kiekvienam pasirodymui pritaikytos vizualizacijos, visos Lietuvos mylimi atlikėjai ir išskirtinė vieta – kiekvienas gali tapti vasaros renginių Klaipėdoje dalimi. Bilietus į elinge vyksiančius koncertus galima įsigyti puslapyje „bilietai.lt”.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder