"Didysis šou" artėja: liko 100 bilietų

"Didysis šou" artėja: liko 100 bilietų

Lapkričio 17 d. 19 val. lietuviškos popmuzikos fiesta "Didysis šou" vyks pilnutėlėje Klaipėdos Žvejų rūmų salėje, kurioje telpa per 1000 žiūrovų: pasak organizatorių, kasose beliko vos 100 bilietų.

Didžiulis susidomėjimas renginiu, anot vieno iš jo organizatorių prodiuserio Gintaro Bendžiaus, paneigia skeptikų burbėjimą, neva lietuvišką popmuziką ištiko galas. O tai, kad pramogų pasaulis ne tik nėra išsikvėpęs, bet ir brandina naujus sumanymus, turėtumėte patys išvysti scenoje, kurioje tąvakar - ilgiau kaip tris valandas vyksiantis šou!

Žvejų rūmų scena klausytojus pasitiks neatpažįstamai pasikeitusi - čia bus sumontuoti didžiuliai ekranai vaizdo projekcijoms, o koncerto dekoracijos bus keičiamos kelis kartus.

Repeticijos rengiant vieną įspūdingiausių metų renginių užtrunka iki vidurnakčio. Pasirodymą ypač šlifuoja grupės "Pikaso" naujoji sudėtis, kuriai jis bus pirmasis oficialus. G. Bendžius patvirtino, kad dėl naujosios "pikasų" komandos jau yra apsispręsta, ir, beje, scenoje ji atliks ne vien garsiausius grupės hitus - nuo dainos "Saulė" iki vienos naujųjų kompozicijų "Sniegas, iškritęs liepą" - bet ir net du visiškai naujus kūrinius.

Specialią programą rengia ir sparčiai buvusias popmuzikos lyderių pozicijas atgaunanti grupė "Junior" bei kiti renginio dalyviai: Merūnas Vitulskis su "Videoheads" didžėjais, Andrius Butkus ir Inga Valinskienė, "69 danguje", "Studentės", "Lemon Joy", Vilius ir Violeta Tarasovai, Žilvinas Žvagulis, Radži, Irena Starošaitė ir t. t.

Organizatoriai jau dabar oficialiai reiškia padėką koncerto dalyviams, kurie publikai rengia įspūdingą vakarą: atlikėjų pasirodymus į vientisą žaižaruojančią programą jungia talentingas Klaipėdos choreografas Aurelijus Liškauskas, popatlikėjams talkina šokių kolektyvai "Black-White" bei "Isado". Už visokeriopą pagalbą rengėjai dėkoja ir Žvejų rūmų direktoriui Alvydui Lenkauskui.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder