Dainius Kazlauskas pasiryžo režisuoti komediją „Psichai“

Dainius Kazlauskas pasiryžo režisuoti komediją „Psichai“

Įsibėgėjusiame „Domino“  komedijos teatro „Nuotykių sezone“ žiūrovų laukia dar viena puiki premjera. Jau kovo 6 d. „Domino“ teatro scenoje startuos išskirtinė komedija šokiruojančiu pavadinimu „Psichai“, kurios režisierius – Dainius Kazlauskas.

Su dideliu entuziazmu ėmęsis šio projekto, režisierius Dainius Kazlauskas įsitikinęs: „Nors spektaklio pavadinimas kiek šokiruojantis, tačiau jo turinys – daug spalvingesnis, tai skoningos ir linksmos pramogos pavyzdys. Mano tikslas – ne šokiruoti, o sukurti tokį reginį, kad žiūrovas tiesiog pamirštų laiką ir mėgautųsi šia nepaprasta, kažin ar kur kitur matyta istorija ant scenos“.

Spalvingą reginį mums žada istorija, prasidedanti psichoterapeuto priimamajame. Čia susitinka 6 pacientai. Iš pažiūros sveiki, bet elgiasi keistokai.  Bernardas, pagyvenęs ir inteligentiškas vyras, nuolat nevalingai keikiasi. Taksistas Verneris viską skaičiuoja ir kaupia. Laborantė Vanesa perdėtai  saugosi mikrobų. Dievobaimingoji Mari paniškai bijo ką nors užmiršti. Lora viską kartoja bent du kartus. Jaunasis Lukas vengia tiesių linijų.  Visi atėję tuo pačiu metu, jie kantriai laukia gydytojo. Tačiau šis begėdiškai vėluoja, o pacientai nerimsta, pradeda pasakotis apie savo fobijas ir sindromus, juos net demonstruoti! Įtampa priimamajame auga, o improvizuota grupinė terapija įgauna rimtą pagreitį... Kada gi pasirodys tas gydytojas?!

Režisieriaus nuomone, šis spektaklis – tai tarsi didelė dovana aktoriams, nes jų personažai – labai ryškūs, skirtingi, spalvingi. Juos kurs Lietuvos žiūrovams gerai pažįstami ir talentingi aktoriai Edita Užaitė, Gytis Ivanauskas, Rokas Petrauskas, Andrius Povilauskas, Juozas Gaižauskas, Neringa Varnelytė, Gabrielė Malinauskaitė, Sandra Daukšaitė, Valda Bičkutė.

Bilietai į premjerą pradedami platinti jau šiandien. Suskubę iki sausio 14 d., bilietus galite įsigyti trimis eurais pigiau. 

Laukiame Jūsų teatre, kur dramos virsta nuotykiais!

Daugiau informacijos jums suteiks Rasa Kulionytė, „Domino“ teatro komunikacijos vadovė, tel. +370 640 26988, [email protected]

Profesionalus komedijos teatras „Domino“, tęsdamas 2018 - 2019 m. „Nuotykių sezoną“, Lietuvos publikai pristato garsiausius pasaulyje komedijos spektaklius ir šou pasirodymus. Išsami informacija apie „Domino” teatro premjeras ir spektaklius: http://www.dominoteatras.lt ir teatro paskyroje „Facebook”.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder