Blusų turgus - šį sekmadienį

Blusų turgus - šį sekmadienį

„Jei sapne įkando blusa – gausite pinigų“ ,– sako senasis sapnininkas. Kad tai išsipildytų, geriausia kiekvieną sekmadienį prabudus keliauti į Klaipėdos blusų turgų. Ir nepamirškite pasiimti jums nebereikalingų daiktų. Gal kam prisigadys. O ir šiaip paspoksoti bus į ką, nes nusimato gausybė renginių.

Klaipėdiečių pamėgtas blusų turgus savo tradicinėje vietoje, Aukštojoje gatvėje, prasideda jau šį sekmadienį.

Gegužės 4 d. 11 val. Vyks Blusų turgaus atidarymas. Mamos dienai muzikinius linkėjimus siųs Eduardo Balsio menų gimnazijos moksleivių jazz funk stiliaus grupė „ Blue in groove“. Madų kolekcijas pristatys jaunieji tos pačios gimnazijos rūbų dizaineriai. Mieloms mamoms savo rankomis galima bus dekoruoti ir vėliau padovanoti jūros nugludintus akmenėlius. Vaikus pradžiugins piešinėliai ant veido. Vyks aukcionai ir kitokie monai. Parodų rūmų kiemelyje specialiai tą dieną duris atvers naujasis vyno baras Achtung Baby. Jo svečiams bus paruoštas ypatingas meniu su spanguolių kisieliumi, pipirmėčių arbata, gurmaniška sūrio duona ir kitokiais skanumynais. Čia pat veiks Receptų keitimosi biuras, kur galima bus pasikeisti mėgstamiausiais receptais. Pildysime "Geriausių klaipėdiečių receptų albumą". Užsukite užrašyti ir jūsų receptą šioje knygoje. Galbūt kada jis bus įtrauktas į baro meniu! Mažieji klaipėdiečiai galės albume nupiešti savo mėgstamus patiekalus. Giedrė papasakos, kaip virti alų, Jurga - kaip išsirinkti vyną, o Ieva - kaip ruošti svogūnų džemą. Paprekiauti per blusų turgaus atidarymą susigundė ir Klaipėdos mero Vytauto Grubliausko šeima.

Gegužės 11d. 11 val. Blusų turgus pražys lauko gėlėmis. Ši diena kalendoriuje žymima, kaip žavėjimosi augalais diena, todėl augalų žinovė papasakos apie magiškas žolių ir augalų galias. Grojant armonikai, patys sau galėsite susikurti ypatingą puokštę, paskanauti stebuklingo arbatos nuoviro.

Gegužės 18d. 11 val. kviečiame registruotis į nemokamas dekupažo pamokėles. VšĮ „ Kūrybinių idėjų teritorija“ išmokins atnaujinti senus daiktus, o naujiems suteikti išskirtinę retro dvasią. Vyks aukcionai, atrakcionai ir gros gyva muzika.

Gegužės 25d. 10 val. Sporto diena ir 3x3 krepšinio turnyras Blusų turgaus taurei laimėti. Kviečiame įmones, organizacijas registruoti savo komandas ir krepšinio aikštelėje iškratyti visas blusas.

Klaipėdos blusų turgus vyksta kiekvieną sekmadienį Aukštoji g. prie Parodų rūmų. Laikas: nuo 10 iki 14 val. Registracijos į varžybas ir dekupažo kursus: [email protected] , tel. 8 655 55854.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder