Birželį delfinariume karaliaus baletas

Birželį delfinariume karaliaus baletas

Vos tik treneriai spėjo atsipūsti nuo visos Lietuvos dėmesį patraukusio televizijos projekto „Delfinai ir žvaigždės“, o delfinariume jau skuba repetuoti mažosios baleto žvaigždelės. Keturis birželio sekmadienius 16 val. pasirodyme kartu su delfinais lankytojus žavės ir šokių mokyklos „Coda“ bei Nerijaus Juškos baleto mažieji šokėjai.

Jie dovanos žiūrovams jautrias ir nuoširdžias akimirkas. Pasak balerinos, „Codos“ šokių mokyklos vadovės Ingos Briazkolovaitės, šie pasirodymai turėtų būti itin gražūs, nes vaikai paruošė specialius šokius delfinariumo scenai.

– Stengiamės derintis prie gamtos temos, – pasakojo Inga Briazkolovaitė. – Patys mažiausieji šoks Varliukų bei Lašelių šokius, dūgs kaip rainos bitelės, o vyresnės mergaitės įsikūnys į flamingus ir ... gyvačiukes.

„Codos“ šokėjų pasirodymai rengiami birželio 7, 14, 21, 28 d., o Nerijaus Juškos baleto mokykla pasirodys birželio 20 d.

Prieš pusantrų metų po rekonstrukcijos atidarytas Lietuvos jūrų muziejaus delfinariumas per dieną sulaukia kelių tūkstančių lankytojų. Greta jo jau išdygo ir Delfinų terapijos centras, savo veiklą pradėsiantis rudenį. Šią vasarą bus užbaigtas statyti ir baseinas po atviru dangumi – Saulės įlanka.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder