Bilietus iššlavė per keletą valandų

Bilietus iššlavė per keletą valandų

Vakar 10 val. ryte buvo pradėta prekyba bilietais į šventinį Andriaus Mamontovo Vasario 16-osios koncertą "Švyturio" arenoje. Sėdimų vietų neliko itin greit, o po pietų neliko ir stovimų vietų bilietų.

Iš viso buvo 7 000 bilietų, apie pusė jų - stovimos vietos.

Kelios minutės po dešimtos bilietus internetu pirkusi Viktorija pasakojo, kad pamėginus įsigyti bilietus sistema rodė, esą jų nėra, tačiau po poros minučių atnaujinus puslapį juos jau buvo galima nusipirkti. Šiek tiek po vidurdienio sėdimų bilietų internetu sau ir draugei norėjusi įsigyti Regina guodėsi, kad sistema rodė, jog yra likę tik stovimų bilietų, o sėdimų - vos viena. Tačiau esą net atsidarius sektorių, kuriame buvo rastas tas vienas bilietas, ekrane buvo rodoma, kad visos vietos užimtos.

Galiausiai prieš 14 val. prie renginio jau buvo užrašas, kad po 2,5 euro kainavę bilietai jau išparduoti.

Koncertą organizuojančių Žvejų rūmų direktorius Alvydas Lenkauskas prisiminė, kad pernai bilietai į Vasario 16-osios koncertą buvo išpirkti per pusantros paros, o šįkart tai tetruko tris keturias valandas. Jau priešpiet organizatoriai sulaukė pasipiktinimo skambučių, kad nebeliko bilietų. Esą jau 11 valandą Savivaldybės Kultūros skyriui žmonės ėmė skųstis, kad stovi eilėse, o bilietų negauna.

Pašnekovas tikino, kad visi 7 000 bilietų buvo paskirti prekybai, tad jei sistema rodo, kad bilietų nėra, jų ir nebėra.

"Jokių bilietų užsislėpę neturime, visi buvo atiduoti į prekybą. Manau, kad buvo tokių, kurie sėdėjo nuo pat dešimtos valandos ir laukė, kada galės nusipirkti. Matėme, kad bilietų mažėjo, bet vis atsirasdavo kažkiek laisvų, tikriausiai žmonės pasirinkdavo pirkti, bet nesumokėdavo, o per tam tikrą laiką nesumokėjus bilietai grįžta į prekybą", - pasakojo A. Lenkauskas.

Jis dūsavo, kad dėl tokio žmonių aktyvumo kalti visuomet lieka organizatoriai.

"Išperka per dieną ar per dvi valandas - kalti esame mes. Tačiau mes bilietų nepardavinėjame, kvietimų neėmėme. Aš ir pats pirkau bilietą. Jeigu yra abejojančių ar kaltinančių, kad kažkam bilietus išdaliname, turime visus dokumentus, įrodymus, kad taip tikrai nėra - visi bilietai buvo atiduoti prekybai", - patikino Žvejų rūmų direktorius.

Jis svarstė, kad galbūt kai kurie žmonės buvo labai godūs, nesąžiningi kitų atžvilgiu ir bilietų prisipirko dešimtimis, todėl taip greitai jų ir nebeliko.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder