Bibliotekoje sužibo įspūdingos eglutės

Bibliotekoje sužibo įspūdingos eglutės

Ketvirtadienio vakarą – įspūdingi vaizdai Klaipėdos I. Simonaitytės bibliotekos kiemelyje. Jau 5 metus iš eilės čia sužibo per 30 originalių ir išskirtinių eglučių.

„Nepakartojamas grožis. Ir vaikams labai patinka. Su šeima ateiname jau trečią kartą į šią šventę. Tai tampa beveik mūsų tradicija", - šypsojosi klaipėdietė Kristina, kartu į bibliotekos organizuojamą eglučių įžiebimą atsivedusi ir savo du mažamečius sūnus.

Šventinį ir Kalėdomis kvepiantį vakarą pradėjo Karalienės Luizės mokyklos grupė „Keberiokšt", kvietusi kartu su jais laukti didžiųjų metų švenčių.

„Eglutės gražios. Visada sugalvoja labai kūrybingai ir įspūdingai", - sakė klaipėdietis Raimundas.

Jam pritarė ir pašnekovė Edita: „Žmonės šoka, linksminasi, labai smagu. Labai laukiam Kalėdų".

Klaipėdos regiono bibliotekų ir kultūros skyrių vedėja Daiva Nakrošienė teigė, kad prieš 5 metus gimusi akcija išties džiugina uostamiesčio gyventojus.

„Norėjome ypatingai gražiai papuošti biblioteką. Svarstėme, kaip padaryti, kad tai būtų ypatinga. Taip kilo ši idėja", - sakė ji.

D. Nakrošienė džiaugėsi, kad bibliotekos partneriai noriai prisideda prie akcijos. Kalėdines eglutes jai dovanoja mokyklos, įvairios organizacijos ir įmonės.

„Tai – traukos vieta žiemą. Kiekvienais metais į šventę susirenka vis daugiau klaipėdiečių. Džiaugiamės, kad daugėja ir eglutes statančiųjų", - kalbėjo ji.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder