Bibliotekoje - Jolitos Herlyn knygos sutikimas

Bibliotekoje - Jolitos Herlyn knygos sutikimas

Gruodžio 13 d., penktadienį, 17 val. Klaipėdos apskrities viešosios I. Simonaitytės bibliotekos Gerlacho palėpėje vyks Jolitos Herlyn knygos "Trys mano vieninteliai" pristatymas-susitikimas.

"Trys mano vieninteliai“ – romanas, skirtas visiems, kas kada nors mylėjo, ilgėjosi, kankinosi, buvo išduoti ar patys išdavė… Tai nuoširdus, intymus ir labai gyvenimiškas pasakojimas apie moterį ir jos pasirinkimus, apie meilės trikampius ir daugiakampius, apie tai, kad gyvenimas be meilės yra tuščias ir beprasmis.

1994-ieji metai. Užsieniečiai „atranda“ Lietuvą ir jos moteris, o lietuvės – pasaulį. Jauna klaipėdietė Kamilė, kaip ir visos šio pasaulio moterys, ilgisi ir ieško tikros meilės. Dėl šio jausmo ji pasiruošusi atvira širdimi nerti į gyvenimo sūkurius, atsiduoti nuotykiams ir tikėti stebuklais. Taip Kamilės gyvenime atsiranda Ali iš Jordanijos, kuris pakviečia jauną moterį į Stambulą švęsti Naujųjų metų ir atveria jai nepažįstamą ir viliojantį pasaulį. Trys Kamilės gyvenime atsiradę vyrai kartu yra ir jos moteriškos brandos etapai.

Jolita Herlyn (mergautinė pavardė Kraniauskaitė) gimė 1966 m., studijavo filosofiją Maskvos Lomonosovo universitete, dėstė filosofiją ir logiką Klaipėdos universitete, dirbo Klaipėdos miesto savivaldybės tarptautinių ryšių skyriuje, porą metų „Balticum“ televizijoje vedė diskusijų laidą „Proto aistros“. Yra parašiusi per du šimtus straipsnių dienraščiui „Klaipėda“, o „Vakarų ekspresas“ spausdino jos interviu ciklą su užsieniečiais, apsilankiusiais ar gyvenančiais Lietuvoje. Nuo 2006 m. Jolita Herlyn persikėlė į Daniją, kur vadovavo banko rinkodaros skyriui. Šiuo metu gyvena Hamburge.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder