Atšaukiamas "Karklės" festivalis

Atšaukiamas "Karklės" festivalis

Rugpjūčio 14-18 dienomis turėjęs vykti „Karklė“ šiemet neįvyks - festivalio organizatoriai pranešė liūdną naujieną.

„Mylimi „Karklės“ Draugai,

iki pat šios dienos tikėjome ir dėjome visas pastangas, kad visų MŪSŲ taip laukiama muzikos ir pramogų šventė įvyktų. Kiekvieną dieną, sulaukdavome žinučių su palaikymo žodžiais „tikime“, „palaikome“, „viskas bus gerai“ ar parama, išreikšta paprasčiausiu širdelės paspaudimu prie „Karklės“ turinio.

Viltį palaikė ne tik neįkainojama Jūsų parama, gerėjanti situacija šalyje bet ir sparčiai šylantis oras, kuris kuždėjo „Vasara jau čia pat“.Bet... šiais metais vasara bus tylesnė: „Karklė 2020“ festivalis neįvyks, jis yra perkeliamas į kitą vasarą. Neneigsime, sprendimas dėl vasarą vyksiančių masinių renginių nebuvo toks netikėtas, kaip gegužės mėnesį iškritęs sniegas, tačiau dėl to nė kiek nemažiau liūdna.

Galime tik pažadėti, kad kitąmet festivalis sugrįš dar geresnis, stipresnis ir kokybiškesnis – tam turime daugiau nei metus. Papildomo laiko, kuris konvertuosis į laukiamą ir mylimą muzikos fiestą.

Draugai supranta, palaiko ir būna šalia.

Neatsitiktinai JUS, „Karklės“ lankytojus, taip ir vadiname – DRAUGAIS. O dabar savo Draugų, norėtume paprašyti – kantrybės, supratimo ir vienintelio, bet paties svarbiausio – buvimo kartu. Mes, organizatoriai, būsime atviri: artimiausiu metu suteiksime išsamią informaciją dėl naujos festivalio datos, bilietų ir visko, kas aktualu kiekvienam iš mūsų. O jeigu liks neaiškumų – visuomet galite mums parašyti.Drauge įveiksim viską, o kitų metų rugpjūtį, užvertę galvas į dangų, skaičiuosim žvaigždes, šokinėsim per bangas ir SVAJONĖS MUS SUVIENYS!“

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder