Vilija Matačiūnaitė "Eurovizijos" II-ame pusfinalyje pasirodys septinta

Vilija Matačiūnaitė "Eurovizijos" II-ame pusfinalyje pasirodys septinta

Lietuvos atstovė Vilija Matačiūnaitė šių metų "Eurovizijoje“ antrajame pusfinalyje pasirodys septintoji, iš karto po kontroversiškojo Austrijos atstovo.

Anksčiau Kopenhagoje, kur gegužę vyks gražiausių Europos dainų konkursas, ištraukti burtai Lietuvai lėmė pasirodymą pirmoje antrojo pusfinalio dalyje. Kad Vilija Matačiūnaitė su daina „Attention“ į sceną lips septinta, nusprendė konkurso režisieriai, peržiūrėję individualius visų šalių laimėtojų pasirodymus ir sudėlioję renginio eigą.

„Turint galvoje, jog visi nori pasirodyti kuo vėliau, kad juos geriau įsimintų žiūrovai, o mums jau lemta būti pirmoje dalyje, pasirodyti septintam – geriausia, ko galėjo tikėtis Lietuva. Dar viena gera žinia – tai, kad po penktojo pasirodymo bus transliuojama reklama, per šeštąjį pasirodymą žiūrovai „grįš“ į transliaciją, ir tuomet jau išvys mūsų Viliją“, – džiaugiasi Lietuvos delegacijos „Eurovizijoje“ vadovas Audrius Giržadas.

Vilija pasirodys po prieštaringai vertinamo Austrijos atstovo – barzdoto transvestito Conchitos Wurst. Aštunti į sceną lips Suomijos pasiuntiniai – roko grupė „Softengine“.

Primename, kad pirmasis 2014-ųjų „Eurovizijos“ pusfinalis vyks gegužės 6, antrasis – 8, finalas – 10 dienomis. Iš viso „Eurovizijoje pasirodys 37 šalių atstovai.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder