Vidas Bareikis su sūnumi Adu dėkoja gydytojams už pasiaukojimą ir pristato specialiai sukurtą dainą

Vidas Bareikis su sūnumi Adu dėkoja gydytojams už pasiaukojimą ir pristato specialiai sukurtą dainą

Niekada kūrybos nestokojantis vienas ryškiausių šalies atlikėjų Vidas Bareikis neliko abejingas ir šiuo metu besitęsiančiam gydytojų pasiaukojimui prieš siautėjantį koronavirusą. Praėjusį šeštadienį viename televizijos projekte pristatę specialiai gydytojams sukurtą dainą „Dėkojame, daktare“, šiandien žinomas vyras pristato ir studijinę dainos versiją, kurią įrašė kartu su sūnumi Adu.

„Šiuo metu Lietuvoje jau galime šiek tiek atsikvėpti ir panašu, kad šis nematomas priešas, vadinamas virusu, yra suvaldytas. Visą šį periodą mus saugojo angelai sargai – gydytojai. Jie kiekvieną dieną, sudėtingomis sąlygomis kovoja už mūsų gyvybes. Mažų mažiausiai, ką galiu padaryti aš, kaip atlikėjas, padėkoti jiems daina“, – nuoširdžiai dėkodamas teigia V. Bareikis.

Televizijos projekte judviejų kartu su sūnumi Adu užgimęs duetas, panašu, kad savo gerbėjus nustebins dar ne vienu bendru kūriniu. Pasak Vido sūnaus, kartu su tėčiu dirbti ties naujais kūriniais yra labai smagi patirtis.

„Man su tėčiu įrašinėti dainas, jas kurti ir, žinoma, filmuotis vaizdo klipuose, yra neapsakomai smagu. Tai būna ne tik malonus darbas, bet ir mūsų bendra pramoga“, – teigia Adas.

Naujausioje jautrioje baladėje „Dėkojame, daktare“ šeimyninis duetas itin jautriai apdainavo šiuo metu gydytojams tekusią sunkią dalią, kuomet kiekvieną dieną stoja į priešakinę fronto liniją, kovodami prieš mus visus netikėtai užklupusį priešą – koronavirusą.

„Tikriausiai dar negreitai suvoksime, ką šiuo metu patiria pasaulis ir Lietuva. Tai taps ne tik mūsų visų istorijos dalimi, bet ir didžiule pamoka, kai pradedi vertinti dalykus, kurie anksčiau atrodė tokie įprasti ir kasdieniški. Džiaugiuosi, kad visuomenės požiūris į gydytojus pasikeitė, juos pradėjome žymiai labiau vertinti ir žiūrėti kaip į šių laikų herojus“, – teigia dainininkas Vidas.

Kviečiame įvertinti naujausią V. Bareikio ir sūnaus Ado bendrą kūrinį „Dėkojame, daktare“: https://www.youtube.com/watch?v=epy4wL2aNLY

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder