Vaizdo klipe "Pikaso" atskleidžia repeticijų užkulisius

Vaizdo klipe "Pikaso" atskleidžia repeticijų užkulisius

Grupė "Pikaso" pristato naujausios savo dainos "Lengvai" vaizdo klipą, kuriame atskleidžia muzikinės virtuvės užkulisius.

Klipas "Lengvai" nufilmuotas Klaipėdoje, muzikos įrašų studijoje. Būtent ten ir vyko grupės repeticija, buvo ruošiamasi dainos "Lengvai" įrašams. Tada ir sugalvota nufilmuoti vaizdo klipą. Taip gimė paprasta ir nuoširdi vaizdo medžiaga apie tai, koks yra grupės "Pikaso" kūrybinis procesas.

Vaizdo klipo filmavimas neapsiėjo ir be moteriškos dvasios. Į repeticijas buvo pakviesta nuolat su grupe "Pikaso" dirbanti fotografė Eglė Pinikienė, kuri, pasak grupės vyrukų, ir pati yra nepaprastai graži moteris ir laisvai galėtų dirbti fotomodeliu. Jos apsilankymas studijoje ir fotografavimas klipo kūrimo metu suteikė jam gražių spalvų.

"Eglė suteikė mūsų vaizdo klipui šiltumo, lengvumo, o to juk netrūksta ir pačiame kūrinyje "Lengvai". Šį kartą koncentravomės ne į klipo techninę pusę, o į emocinę. Manome, kad tai pavyko padaryti puikiai. Vaizdo medžiaga spinduliuoja pozityvumu. Jau dabar esame gavę labai daug gerų atsiliepimų ir apie patį kūrinį "Lengvai. Jį giria tiek muzikos kritikai, tiek mūsų gerbėjai", - pasakojo Tomas, Haroldas ir Rokas.

Vaikinai įsitikinę, jog daina "Lengvai" - tai naujas etapas grupės muzikiniame kelyje. Ateityje "Pikaso" vyrukai žada ir daugiau panašių eksperimentų.

"Esame dėkingi tiems muzikantams, kurie padeda mums šias idėjas įgyvendinti. Dainai "Lengvai" turime ir daugiau įvairių sumanymų, tačiau jų kol kas neatskleisime, tebūnie tai paslaptis", - intrigavo grupės nariai.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder