SEL koncerte - gerbėjų minia

SEL koncerte - gerbėjų minia

Šeštadienio vakarą ištikimiausi grupės SEL gerbėjai būriais traukė į Klaipėdos vasaros koncertų estradą. Prie įėjimo į estradą gerbėjų eilės nusidriekė likus keletui valandų iki pasirodymo. Čia jų laukė Egidijaus Dragūno šou.

Specialios vizualizacijos, galinga garso aparatūra, įspūdingi šviesų efektai ir SEL – tai, ką šeštadienio vakarą išvydo minia ištikimiausių atlikėjo gerbėjų.

Susirinkusiems Egidijus Dragūnas sakė besijaučiąs turtingas, nes turi daug draugų.

„O mano draugai – tai jūs“, – scenoje kalbėjo E. Dragūnas ir daugybę kartų susirinkusiuosius ragino iškelti rankas į viršų.

Atvykusių į koncertą laukė populiarumo viršūnes užkariavę hitai ir nauji SEL kūriniai, dėmesį kaustė keturi robotai.

Tiesa, E. Dragūno meilė prabangiems automobiliams šįsyk buvo perkelta į vizualizacijas. Jose viso koncerto metu buvo demonstruojami itin brangūs automobiliai.

Scenoje drauge su E. Dragūnu pasirodė ir Algimantas Minalga-Soliaris, Monika Liu, pritariančioji E. Dragūno vokalistė Silvija Pankūnaitė.

Prieš atlikdamas „Parašyk man laišką iš Paryžiaus“ E. Dragūnas daugeliui savo gerbėjų užminė mįslę, mat paaiškino, kad šiuo metu kūrinys jam yra itin aktualus.

„Mano asmeniniame gyvenime šiuo metu tai yra aktuali daina“, – sakė jis, taip užmindamas dar vieną mįslę apie santykius su mylimąja.

Gali būti, kad jis turėjo galvoje tai, jog jo mylimoji Kotryna Kozlovaitė, kuri yra modelis, dažnai dirba užsienyje, tad porai tenka bendrauti per atstumą. Tiesa, ši daina prieš daug metų buvo sukurta kitai Selo simpatijai, tuo metu taip pat dirbusiai modeliu, Aistei Jasaitytei.

“Šito jausmo, kuris dabar manyje, negaliu sulyginti su jokiu kitu jausmu. Ta bendra energija su gerbėjais, vienas kvėpavimas, vienas dainavimas... Aš esu be galo laimingas ir dėkingas už ištikimybę jau 25 metus”, - vos nulipęs nuo scenos sakė E.Dragūnas.

Šįkart gerbėjus stebino ne tik kokybiškas muzikos skambesys, tačiau ir didžiausia kada nors SEL pasirodymuose stovėjusi scena. Jos idėją sugalvojo pats grupės lyderis.

Šis SEL pasirodymas yra vienas iš dviejų, kurį geriausia koncertinė grupė Lietuvoje surengs šiais metais. Kitas pasirodymas vyks rugpjūčio 31-ąją, Vilniaus Kalnų parke.

Klaipėdos vasaros koncertų estradoje SEL galėjo stebėti ribotas skaičius gerbėjų, tačiau Lietuvoje E. Dragūnas turi kur kas daugiau gerbėjų nei telpa į Klaipėdos vasaros koncertų estradą. Kaip pernai bei užpernai, taip ir šiemet, koncerto pasiklausyti žmonės rinkosi ir už estrados ribų. Mat tvora jiems – ne kliūtis klausytis mėgstamos muzikos.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder