„Ricchi e Poveri“: apie naują albumą ir didžiausią gyvenimo aistrą

„Ricchi e Poveri“: apie naują albumą ir didžiausią gyvenimo aistrą

Artėjant vienos žinomiausių Italijos grupių „Ricchi e Poveri“ jubiliejiniam koncertui Palangoje, jos nariai pasidalino mintimis apie savo populiarumo paslaptį ir jiems artimų žmonių požiūrį į intensyvią grupės koncertinę veiklą. Angela Brambati ir Angelo Sotgiu atskleidė, kad netrukus dienos šviesą išvys naujas grupės albumas, ir papasakojo, kokių dar pomėgių be muzikos jie turi.

Koncertuojate jau daug metų, bet jūsų veide visada plačios šypsenos ir koncertuose skleidžiate daug geros energijos. Iš kur jos semiatės?  

Angela: Kai tik pradėjome dainuoti, meilė muzikai buvo mūsų gyvybės šaltinis, mūsų energijos ir entuziazmo variklis. Per visus šiuos metus niekas nepasikeitė: mes jaučiamės laimingi, kai išeiname ant scenos, kai atliekame visiems gerai pažįstamas dainas, kai matome žiūrovų šypsenas, laimingas jų akis. Tai suteikia be galo daug energijos ir gerų emocijų.

Angelo: Muzika – tai mūsų narkotikas. Mes negalime įsivaizduoti savo gyvenimo be jos. Kiekvieną kartą, kai pakylame ant scenos ir pamatome savo klausytojus, stiprėja įsitikinimas tuo, kad darome viską teisingai, ir stiprėja noras judėti pirmyn: kurti naujas dainas, koncertuoti ir matyti savo žiūrovų šypsenas. Meilė muzikai ne tik vedė mus į priekį ir padėjo pasiekti tokių aukštumų, apie kokias pradžioje negalėjome net svajoti, bet ir palaikė mus sunkiais gyvenimo momentais. Dar mums labai pasisekė, kad per visus šiuos metus mums pavyko išsaugoti draugystę. Ir tai labai padeda bendrame darbe. Kalbant apie mūsų artimuosius, tai jie puikiai supranta, kad tai yra mūsų gyvenimas, ir visada mus palaiko. Tai irgi suteikia papildomų gerų emocijų. Dabar mes ne tik intensyviai koncertuojame su savo jubiliejine programa, bet ir daug dirbame prie naujo albumo, kurį tikimės pristatyti 2019 m.

Ar jūsų intensyvi koncertinė veikla leidžia jums turėti pomėgių ir užsiimti kita veikla, išbandyti save kituose projektuose?

Angela: O taip, dirbame išties daug, bet kai nori, net ir su mūsų beprotišku grafiku gali surasti laiko. Aš, pavyzdžiui, kadaise plėtojau nuosavą kaimo turizmo verslą.

Angelo: Muzika yra mano didžioji gyvenimo meilė, todėl aš labai mėgstu leisti laiką studijoje: rašyti dainas, dirbti su aranžuotėmis arba užsiimti prodiusavimu. Mane taip pat labai žavi vandens stichija, todėl mėgstu kelioms dienoms ištrūkti prie jūros ir kelias dienas skirti žvejybai.

Ar radote atsakymą į klausimą, kokia jūsų stulbinančios sėkmės ir žiūrovų meilės paslaptis?

Angela: Manau, tai lėmė laimingai susiklosčiusios aplinkybės ir tam tikri faktai. Visų pirma tai mūsų grupės nariai ir mūsų bendra vizija bei atsidavimas bendram darbui. Taip pat prie sėkmės prisidėjo ir pokalbio pradžioje minėta gera energija bei pozityvumas, kurį mes skleidžiame. Ir, aišku, mūsų romantiška bei pozityvi muzika.

Angelo: Jeigu kada nuspręsite išmokti italų kalbos, nenustebkite, jeigu rasite mūsų dainų vadovėliuose. Dėl mūsų dainose naudojamo ritmo žmonėms yra daug lengviau įsiminti itališkus žodžius. Manau, dėl muzikos skleidžiamo lengvumo ir pozityvumo mes turime tiek daug gerbėjų visame pasaulyje.

Lietuvoje koncertuojate jau ne pirmą kartą, gal atmintyje išliko prisiminimų apie mūsų šalį ir klausytojus? Kaip atrodys jūsų jubiliejinis koncertas?

Angela: Mums teko koncertuoti Baltijos šalyse ir visada labai smagu grįžti čia, juk publika taip šiltai mus priima. Bus be galo smagu pasimatyti su Lietuvos klausytojais šią vasarą Palangoje, kai ore tvyros atostogų nuotaika. Mes pažadame, kad tai bus tikrai geras šou: mes atliksime savo žinomiausius hitus ir, tikiuosi, visi kartu ne tik dainuosime, bet ir šoksime. Tad, iki pasimatymo!

Rugpjūčio 18 d. „Ricchi e Poveri“ geriausias savo dainas atliks Palangos koncertų salėje. Bilietus platina „Bilietai.lt“.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder