Pristatė naują hitą

Pristatė naują hitą

Dvi lietuviškos muzikos grupės - „Vega“ ir „Tautinis brandas“ - susibūrė bendrai kalėdinei dainai. Visai neseniai abi grupės pristatė po naują kūrinį, tačiau, nepraėjus nė mėnesiui ir įsibėgėjant kalėdiniam maratonui, gimė bendra daina „Kalėdų dovana“.

„Kalėdinės dainos visada kuria ypatingą nuotaiką. Norėjome linksmos, nuotakingos ir įsimenančios dainos. Norisi, kad žmonės dainuotų kartu, juk Kalėdos. Mes be galo džiaugiamės naujuoju kūriniu ir grupės „Vega“ indėliu“, - sako grupės „Tautinis brandas“ nariai.

„Džiaugiamės, kad turėsime tokią šiltą ir linksmą kalėdinę dainą. Savo Kalėdų dainą, ne „koverį“. Dainą kūrėme kartu, tai dar labiau suartino visą komandą. Buvo tikros Kalėdos“, - kalba grupės „Vega“ merginos Justina ir Donata.

Grupės „Tautinis brandas“ atlikėjai pasakoja, kad labai norėjosi ir šios dainos vizualizacijos. „Gal per drąsu sakyti - vaizdo klipas. Tiesiog visi susirinkome į grupės nario Domanto ir jo sužadėtinės Ievos namus, puošėme Kalėdų eglę, dainavome ir filmavomės. Mūsų nuotaika jame - tikrų tikriausia!“ - pasakoja muzikantai ir vardija filmavimo namie privalumus - profesionalų makiažą merginoms padarė Domanto sužadėtinė Ieva, Justinos draugas Rimtautas visus linksmino ir padėjo filmuoti.

„Tikimės, kad mūsų klausytojams ši daina atneš puikią nuotaiką!“ - linkėjimus siunčia abi grupės.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder