"Pikaso" vaizdo klipe - merginos be kaukių

"Pikaso" vaizdo klipe - merginos be kaukių

Vaikinų grupė "Pikaso" pristato savo gerbėjams naujausios dainos "Aš kaip ir tu" vaizdo klipą, kuriame dainos žodžiai skamba gražiausių Lietuvos merginų lūpomis.

Vaizdo klipe nusifilmavo modelis Asta Valentaitė, aktorė Eglė Jackaitė, "Mis Lietuva 2011" Ieva Gervinskaitė, buvusios grupės "Mango" narė Viktorija Perminaitė, buvusi laidų vedėja Greta Šapkaitė, dainininkė Liepa ir Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro baleto trupės šokėja Jolanta Milčienė.

Visos merginos - be galo skirtingos. Tiek savo profesijomis, tiek charakteriu. Vienos ypač populiarios šiuo metu, kitos kiek primirštos ir išsiilgtos ar dar neatrastos. Nepaisant skirtumų, visos jos turi minčių, kurios sutampa. Būtent apie tai ir naujausia grupės "Pikaso" daina "Aš kaip ir tu". Visi mes kartais jaučiamės liūdni, kažko nemėgstam ar kažką labai mylim, todėl esame panašūs.

Vaizdo klipo filmavimo komandai neteko nusivilti merginų darbu. Visos jos nedvejodamos sutiko pagelbėti kuriant klipą dainai "Aš kaip ir tu" ir atliko savo darbą labai profesionaliai. Nė viena nesiskundė, nekėlė kažkokių nepagrįstų reikalavimų ir niekam neprieštaravo. Tiesiog nuotaikingai ir atsakingai atliko prisiimtą vaidmenį.

Nors apie garsias merginas Lietuvoje dažnai tenka išgirsti įvairių gandų, kaltinimų, prilipdomų pasipūtėlių ar aikštingų panelių etikečių ir kitokių dalykų, tačiau filmavimo grupei teko pamatyti tikruosius merginų veidus, negaubiamus visuomenės suformuotų kaukių.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder