"Pikaso" talkino Latvijos gitaristas

"Pikaso" talkino Latvijos gitaristas

Grupė "Pikaso", įrašinėdama savo naujausią dainą "Lengvai", bendradarbiavo su vienu žymiausių Latvijos gitaristų Kasparu Zemičiu. Jis kūrinį "Lengvai" padabino skambiais elektrinės gitaros garsais.

Kaspars Zemitis yra grojęs su daugybe sėkmingų įvairaus stiliaus atlikėjų ir grupių. Jis yra bendradarbiavęs net su garsiausios latvių grupės "Brainstorm" ("Prata Vetra") vokalistu Renaru Kauperiu.

Latvių gitaristui labai patiko grupės "Pikaso" daina "Lengvai", mat ji labai artima populiariausiai Latvijos muzikai. O ir koncertuose Lietuvoje kūrinys yra vertinamas vis geriau ir sutinkamas vis šilčiau.

Kol K. Zemitis giria "Pikaso" kūrybinį pasirinkimą, šie negaili gražių žodžių jam. Grupės nariai įsitikinę, jog gitaristo iš Latvijos partija labai tiko naujajai dainai.

"Jis pajautė, ko mes norėtumėm iš šio kūrinio, ir visa tai išpildė. Tai gavosi puikus Lietuvos ir Latvijos atlikėjų bendras darbas", - džiaugėsi "Pikaso" vaikinai.

Šiuo metu artimiausias grupės "Pikaso" koncertas laukia Šventojoje. Vaikinai čia, klube "Galera", koncertuos jau šį penktadienį, 21 val. Koncerte gerbėjai be jokios abejonės išgirs iš naująjį hitą "Lengvai", kuris tęsia savo kelionę per Lietuvą.

Dainos vaizdo klipas: https://www.youtube.com/watch?v=ADCJrF1OPUg#t=27

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder