Paris Hilton planuose - naujas klubinės muzikos albumas

Paris Hilton planuose - naujas klubinės muzikos albumas

Viešbučių tinklo paveldėtoja ir prisiekusi vakarėlių gerbėja Paris Hilton žiniasklaidai pranešė įrašinėjanti naująjį albumą, kurį tikisi išleisti ateinančią vasarą. Mergina, labiau žinoma kaip pop muzikos atlikėja keičia savo muzikinį braižą – naujasis albumas bus orientuotas į klubinės kultūros ir šokių muzikos gerbėjus.

Paris Hilton albumą prodiusuoja naujasis jos vaikinas – "house" muzikos žvaigždė "Afrojack". Dainininkė, modelis ir aktorė taip pat atskleidė, jog įrašinėja naują kūrinį su elektroninės muzikos keistuoliais – grupe "LMFAO". "Dvi naktis praleidome studijoje, įrašinėdami naują dainą su grupės vaikinais. Jie šaunus, pažįstu juos nuo vaikystės – mūsų tėvai geri draugai. Labai džiaugiuosi, kad jiems sekasi muzikinė karjera", - apie savo kolegas kalbėjo gražuolė.

Paris Hilton galvoja, kad daugelis žmonių net neįtaria, jog tikroji jos aistra yra muzika. "Lankiau chorą, moku groti gitara ir smuiku. Esu labai muzikali ir talentinga. Būsimame albume noriu parodyti koks muzikinis stilius man labiausiai prie širdies. Negaliu sulaukti kol išleisime šį albumą", - nekantravo vakarėlių liūte žiniasklaidoje tituluojama amerikietė.

Parengta pagal: Mixmag.net

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder