Pajūryje - grandiozinis šou su daugiau nei 30 savo srities profesionalų

Pajūryje - grandiozinis šou su daugiau nei 30 savo srities profesionalų

Jau liepos 21 d. Klaipėdos "Švyturio" arenoje įvyks vienintelis šią vasarą dainininko Donato Montvydo šou "Vasara LIVE Cirkas", kuriam garsus atlikėjas ruošiasi jau ne vieną mėnesį. Pajūrio gyventojams ir svečiams garsus atlikėjas ruošia įspūdingą beveik dviejų valandų režisuotą šou, kuriame pasirodys per 30 artistų.

"Tai ilgai tobulintas ir grynintas šou, pirminę versiją buvo galima išvysti per praėjusias Kalėdas Kaune. Šį kartą šou mes išgryninome, patobulinome ir laukiame liepos 21 d., kuomet stengsimės sudrebinti Klaipėdą", - džiaugsmo neslepia dainininkas D. Montvydas.

Vieninteliame šou šią vasarą populiarus atlikėjas pasirodys kartu su būriu šokėjų, akrobatų, žonglierių bei cirko artistų. Šiam šou pasirinkti patys geriausi šalies cirko artistai, su kuriais repeticijas rengti teko net gastrolių metu, cirko palapinėje.

"Donatas turėjo aiškią viziją, kaip turi atrodyti šis unikalus šou, todėl scenoje pasirodysiantys artistai - tikri profesionalai, atlikėją supratę iš pusės žodžio. Mes net neabejojame, kad šis šou bus įsimintinas kiekvienam į jį atvykusiam", - intriguoja organizatoriai.

Organizatoriai atskleidžia, kad prie šio koncerto dirbs beveik 100 žmonių komanda, iš kurių net per 30 bus galima išvysti scenoje ar virš jos.

Daugelį metų kartu su dainininku pasirodantiems šokėjams šis šou taip pat iššūkis - daugybė naujos choreografijos, specialiai cirko temą atspindinti apranga ir ne viena alinanti repeticija, siekiant pademonstruoti nepriekaištingą sinchroną.

"Aš labai myliu visą šio šou komandą. Tai tikri profesionalai. Jie ne tik scenoje, bet ir už jos. Kiekvieną detalę derinome taip, kad būtų cirko vaibą perteikianti atmosfera. Nuo šviesų, vizualizacijų iki rūbų detalių. Aš pats su nekantrumu laukiu, kada galėsiu stovėti Klaipėdos "Švyturio" arenos scenoje", - atvirauja garsus dainininkas.

"Vasara LIVE Cirkas" metu nuskambės žinomiausios atlikėjo dainos bei naujausi hitai. Išskirtinis pasirodymas ruošiamas ir naujausiai dainai "Žiūrėk, ką padarei".

Vienintelis D. Montvydo šou vyks liepos 21 d. Klaipėdos "Švyturio" arenoje. Bilietus platina bilietai.lt.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder