Paaiškėjo, kas sieja Konstantiną Meladzę ir Rositą Čivilytę

Paaiškėjo, kas sieja Konstantiną Meladzę ir Rositą Čivilytę

Ukrainoje 2011 metais buvo pasėtas kokybiškos muzikos virusas – ten pernai prasidėjo projektas "Ukrainos balsas", kurio lietuviškas analogas nuo sausio 29 dienos bus rodomas per LNK. Tiek "Lietuvos balsas", tiek ukrainietiška šou versija pasižymi tuo, jog čia dirba tik garsiausi muzikos grandai. Štai lietuvius vokalo paslapčių moko scenos profesionalė ir projekto muzikos prodiuserė Rosita Čivilytė, o ukrainiečiams patarimus žarsto pats pramogų pasaulio ryklys, pagrindinis šou prodiuseris Konstantinas Meladzė.

"Ukrainiečiams labai pasisekė, kad tokio aukšto lygio ir stulbinamą patirtį turintis šou pasaulio specialistas kaip Konstantinas Meladzė sutiko rengti projektą "Ukrainos balsas". Manau, šio žmogaus sukaupta patirtis tiesiog negali nežavėti. Jis padėjo išgarsėti ne vienam muzikantui, todėl turi fantastišką žinių bagažą", - gražiai apie kolegą iš Ukrainos, kuris sukūrė Lietuvoje plačiai žinomą merginų grupę "Viagra", atsiliepia vokalo ekspertė Rosita Čivilytė.

"Manau, ponas Meladzė puikiai žino, ko reikia slavų publikai. Jo kuriama muzika labai kokybiška ir gera, o tekstai yra prasmingi ir gilūs. Nenuostabu, kad šis žmogus išmano, kaip iš geros muzikos galima uždirbti daug pinigėlių", - šypteli Lietuvos scenos primadona.

"Ukrainos balsas" Ukrainoje debiutavo pernai. Po sėkmingo pirmojo sezono, kuomet pavyko prie televizijos ekranų sutraukti milijonus žiūrovų, buvo nuspręsta rengti šou ir antrąjį kartą. Prieš kelias dienas kaip tik buvo parodyta pirmoji antrojo sezono laida.

Pagal projekto "The Voice of..." formatą, kuris priklauso kompanijai "Talpa international", šou mokytojais privalo tapti geriausi šalies muzikos pasaulio specialistai.

Pernai ukrainiečiai į projekto ekspertų kėdes prisivilioji ugninę "Eurovizijos" konkurso laureatę dainininkę Ruslaną Lyžičko, muzikantą Aleksandrą Panomariovą, jaunąjį talentą Stasą Pjechą ir scenos legendą Dianą Arbeniną. O šįmet šalia jau matytų veidų sutiko padirbėti ir lietuvių itin mėgstama dainininkė Valerija.

Tarptautinis šou "The Voice of..." yra kuriamas jau 40 pasaulio šalyse, tokiose kaip Olandija, Jungtinės Amerikos valstijos, Didžioji Britanija, Airija, Vokietija, Australija, Lenkija. Iš Baltijos šalių pirmoji teisę kurtį prestižinį šou įsigijo LNK televizija. Brangiausias iki šiol mūsų šalies televizijose kurtas muzikinis šou eteryje startuoja jau sausio 29 dieną, sekmadienį, 19.30 val.

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder