Paaiškėjo, kaip didžiojoje Lisabonos scenoje iš tiesų atrodys Ieva Zasimauskaitė

Paaiškėjo, kaip didžiojoje Lisabonos scenoje iš tiesų atrodys Ieva Zasimauskaitė

Prieš generalinę repeticiją pirmadienį Lietuvos atstovė Ieva Zasimauskaitė, kaip ir visi kiti pirmajame pusfinalyje dalyvaujantys atlikėjai, į „Altice“ areną atvyko nešina tikruoju sceniniu kostiumu. Kaip ir kalbėta anksčiau, ji didžiojoje scenoje pasirodys su šviesiai rožine ilga suknele.

Pirmųjų repeticijų metu I. Zasimauskaitė į sceną lipo vilkėdama tos pačios spalvos ir medžiagos ilgu sijonu bei laisvu megztuku. Nors po antrosios repeticijos atlikėja dizainerei pripažino, kad ir su repeticijų rūbais scenoje ji jautėsi gerai, vis dėlto nusprendė laikytis pirminio plano ir televizijos žiūrovams bei komisijai prisistatyti su specialiai pasirodymui siūta suknele.

Pirmadienį generalinės repeticijos metu vilkimo kostiumo atlikėja keisti nebegalės – pagal konkurso taisykles ir komisija, ir televizijos žiūrovai turi išvysti identišką pasirodymą. Be to, viešai žinoma paslaptis, kad pusfinalio tiesioginės transliacijos metu netikėtai dingus televizijos signalui, žiūrovams iškart būtų paleidžiamas generalinės repeticijos įrašas. Organizatorių teigimu, dėl pažangių technologijų konkursą stebintys žmonės tokio nesklandumo net nepastebėtų.

LRT.lt portalas primena, kad pirmasis pusfinalis, kurį tiesiogiai transliuos LRT, įvyks jau gegužės 8 d. I. Zasimauskaitė su daina „When We`re Old“ pasirodys šeštuoju numeriu.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder