Nesklandumai Kijevo oro uoste: „Fusedmarc“ nariai kol kas – be sceninių kostiumų

Nesklandumai Kijevo oro uoste: „Fusedmarc“ nariai kol kas – be sceninių kostiumų

Kijeve grupę „Fusedmarc“ ir Lietuvos delegaciją pasitiko būrys įvairiaspalvių skėčių. Tokiu originaliu būdu Lietuvos atstovus pasveikinti atvykus į „Euroviziją“ nutarė vietos lietuvių bendruomenė bei grupės gerbėjai.

Vis dėlto nuotaikos Kijevo oro uoste buvo ne tik džiugios.

Vos delegacijai nusileidus paaiškėjo, jog Viktorijos Ivanovskajos į bagažo skyrių priduota kartono spinta dingo.

Oro uosto darbuotojai patikino, jog registracijoje matyti, kad bagažas išvyko iš Vilniaus oro uosto, tačiau, kur jis yra šiuo metu, pasakyti niekas negalėjo. 

„Ten yra trys mano suknelės ir visi išeiginiai Deniso rūbai. Jei jie dingo, bus daug nereikalingų užduočių“, – sakė grupės vokalistė. 

Nepaisant to, grupės nariai stengėsi išlikti pozityviai nusiteikę, o oro uosto darbuotojai pažadėjo informuoti, kai tik atsiras žinių apie dingusius drabužius. 

Neprarasti geros nuotaikos skatino ir susirinkusių vietos lietuvių bei Ukrainos žurnalistų būrys. 

V. Ivanovskajai ir Denisui Zujevui iš karto teko atsakinėti į klausimus prieš kameras, o vėliau – ir padainuoti ištrauką iš eurovizinės dainos „Rain of revoliution“. 

Beveik tuo pat metu Kijevo oro uoste nusileido ir Airijos atstovas Brendanas Murray`us, kuris savo šaliai atstovaus su kūriniu „Dying To Try“. 

Deja, Lietuvos ir Airijos atstovai vieni kitiems paspausti rankų nespėjo, mat tuo metu „Fusedmarc“ kalbėjosi su Ukrainos televizijos žurnalistais.

Po šilto sutikimo, fotografavimosi bei autografų dalybų, „Fusedmarc“ ir Lietuvos delegacija patraukė į Kijevo centre esantį viešbutį, kuriame įsikūrę planuoja apžiūrėti miestą. 

Pažintinėms ekskursijoms atvykę lietuviai daug laiko neturės, nes jau trečiadienį – pirmoji repeticija arenoje, kurioje vyks konkursas.

LRT.lt primena, kad „Eurovizijos“ dainų konkursas vyks gegužės 9, 11 ir 13 dienomis Ukrainos sostinėje Kijeve. 

Konkursą transliuos LRT TELEVIZIJA, LRT RADIJAS bei LRT.lt portalas. Lietuvos atstovai pasirodys antrame pusfinalyje gegužės 11 d.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder