Merūnas naują dainą skyrė svarbiausiam žmogui

Merūnas naują dainą skyrė svarbiausiam žmogui

„Dainos skirta svarbiausiam mano žmogui – Erikai, nes be jos aš nebūčiau pasiekęs nė pusės to, ką turiu šiandien. Niekada nesiliausiu galvojęs, kaip man pasisekė. Tikiuosi, kad šį naują kūrinį  vyrai irgi skirs savo moterims“, – sako  dainą „Be tavęs“ Lietuvoje pristatantis ir  tuo pat metu Didžiojoje Britanijoje, Lidso didžiajame teatre Pinkertono vaidmenį iš operos „Madam Butterfly“ repetuojantis Merūnas Vitulskis.

Į Lietuvą Merūnas grįš gruodžio pradžioje ir leisis  į turą „Gražiausios dainos“: aplankys septynis  mažesnius Lietuvos miestus su styginių kvartetu, o prieš pat Naujuosius jo laukia orkestras ir didžiosios salės – gruodžio 28 d. „Compensa“ Vilniuje, 29 d. – „Žalgirio“ arena gimtajame Kaune, o  Naujuosius metus geriausias Lietuvos tenoras pasitiks „Švyturio“ arenoje Klaipėdoje. 

„Ar įmanoma suderinti karjerą Lietuvoje, užsienyje ir dar nepalikti nuošaly artimųjų? Šito manęs klausia nuolat. Aš gyvas pavyzdys, kad su šeimos palaikymu viskas įmanoma, bet tai tikrai nėra lengva ir kartais atrodo, kad ne pro šalį būtų turėti dar kelias valandas paroje“, – sako Merūnas.

Pasibaigus „Gražiausių dainų“ turui Lietuvoje jo laukia turas su „Madam Butterfly“ po Didžiosios Britanijos teatrų scenas. Puse lūpų Merūnas prasitaria ir apie  2018- ųjų reikšmingiausią kvietimą:   pasiūlymą dirbti Karališkoje operoje Londone.

„Tačiau aš niekada nepaliksiu Lietuvos. Aš daug keliavau ir mačiau bene pusę pasaulio, tačiau kol kas neradau geresnės vietos mano sūnums augti. Todėl, kur bedainuočiau, visada mano namai bus Lietuvoje“, – sako Merūnas.

Merūnas: „Be Tavęs“

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder