Mantas ir Karina pristato meilės dainą

Mantas ir Karina pristato meilės dainą

Daina „Kaukės stebuklas“ – pirmas ir vienintelis iki premjeros radijo singlas iš miuziklo „Žygimanto Augusto ir Barboros Radvilaitės legenda“. Žygimanto Augusto ir Barboros Radvilaitės meilės dainą atlieka Mantas Jankavičius ir Karina Krysko-Skambinė. Muzikos autorius – Kipras Mašanauskas, žodžių – Romas Lileikis. Visų laikų didžiausio ir brangiausio lietuviško miuziklo „Žygimanto Augusto ir Barboros Radvilaitės legenda“ premjera: gruodžio 12 d. – Klaipėdoje, "Švyturio" arenoje; gruodžio 19 d. - Vilniuje, "Siemens" arenoje; gruodžio 27 d. - Kaune, "Žalgirio" arenoje.

„Visiems labai smalsu, kaip miuzikle bus atskleista Žygimanto ir Barboros meilė. Juk būtent meilė ir yra šio kūrinio pagrindas. Visi miuzikle dainuos tik gyvai, todėl su Karina specialiai dėl šio radijo singlo įrašo susitikome studijoje“, - sako dainininkas M. Jankavičius.

„Kaukės stebuklas“ miuzikle skamba pirmoje dalyje, tuomet, kai jaunasis karalius Žygimantas Augustas sutinka nuostabaus grožio jauną kilmingą merginą Barborą Radvilaitę ir pamilsta ją iš pirmo žvilgsnio. Tas netikėtai jo širdyje užgimęs jausmas padaro milžinišką įtaką visai Lietuvos istorijai.

Žygimantą Augustą miuzikle vaidinantis M.Jankavičius negaili gerų žodžių savo scenos partnerei Karinai: „Ji turi sunkiai žodžiais nusakomą vidinę jėgą, neatskleistą aktorės talentą ir įgimtą organiškumą“. Visi matę Kariną reteticijų salėje yra tiesiog sukrėsti to įspūdžio, kurį itin grakšti, trapi ir plastiška dainininkė kelia vaidindama Barborą.

K. Krysko-Skambinė darbą miuziklo komandoje prilygino aukščiausiai lygai. Dainininkė yra ypač sužavėta režisierės Anželikos Cholinos darbo principais. Be to džiaugiasi, kad tarp jų su Mantu scenoje užsimezgė ryšys, būtinas aktoriams atliekantiems įsimylėjėlių vaidmenis.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder