Karina Krysko-Skambinė ruošia dainą su Giedre Kilčiauskiene ir "Žalvariniu"

Karina Krysko-Skambinė ruošia dainą su Giedre Kilčiauskiene ir "Žalvariniu"

Šventinį visai Lietuvai sekmadienį – vasario 16-ąją – LNK televizija kviečia savo žiūrovus į gražiausių dainų apie Lietuvą ir laisvę koncertą „Švęskime Laisvę!“. Trijų valandų koncerte – garsiausi šalies atlikėjai ir mylimiausios muzikos grupės, orkestras, chorai, šokėjai ir specialiai šiam renginiui jų sukurtos choreografijos.

Valstybės atkūrimo dienai dedikuotame šventiniame koncerte, kuris nuo 19.00 val. bus transliuojamas tiesiogiai iš Kauno Nepriklausomybės aikštės, visų lauks itin netikėti pasirodymai, vienas iš jų – dainininkių Karinos Krysko-Skambinės ir Giedrės Kilčiauskienės bendras darbas su „Žalvariniu“. Ši kompanija, pritariant gyvam orkestrui, atliks nuostabią dainą „Strazdas“.

„Tokių netikėtų sprendimų, kaip Karina, Giedrė ir „Žalvarinis“ vienoje scenoje, mūsų šventiniame koncerte bus gausu – naujai suskambės ir tokios dainos, kaip „Paukščiai“, „Lietuva“, „Sakale, lėk“ ir net Marijono Mikutavičiaus „Aš tikrai myliu Lietuvą“, – džiaugiasi „Švęskime Laisvę!“ muzikos prodiuserė Agneta Gabalytė. – Specialius muzikinius pasirodymus jau repetuoja Evelina Sašenko, Monika Linkytė, Rūta Ščiogolevaitė, Merūnas Vitulskis, Sasha Song, Gabrielius Vagelis, „Lietuvos balso“ antrojo sezono nugalėtojas Paulius Bagdanavičius, „Rondo“, „Pikaso“ ir kiti.“

LNK televizija, drauge su šventinio vasario 16-osios koncerto kūrėjais, ragina lietuvius šią dieną iškelti trispalves Lietuvoje, Europos Sąjungoje, visame pasaulyje, puoštis vėliavos spalvomis, sukviesti šią dieną visą šeimą, artimuosius prie bendro šventinio stalo. Kauniečiai ir Kauno miesto svečiai labai laukiami Nepriklausomybės aikštėje. 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder