JAV dainininkė Ariana Grandė ir kitos žvaigždės surengė Mančesteryje paramos koncertą

JAV dainininkė Ariana Grandė ir kitos žvaigždės surengė Mančesteryje paramos koncertą

Sekmadienį JAV popdainininkė Ariana Grandė (Ariana Grande) sugrįžo į Mančesterį pagerbti per išpuolį žuvusių žmonių atminimo ir surinkti lėšų išpuolio aukų artimiesiems. Praėjus beveik dviem savaitėms po Mančesteryje vykusio A. Grandės koncerto pabaigoje įvykdyto išpuolio, dainininkė kartu su kitais žymiais atlikėjais surengė labdaros koncertą, informuoja CNN.

Kai kurias dainas atlikdama jaunoji atlikėja atrodė išties susijaudinusi. Ji miniai šaukė: „Aš myliu tave, Mančesteri“. Koncerto metu A. Grandė atliko savo kūrinį „Break Free“, su grupe „The Black Eyed Peas“ atliko dainą „There is the Love“ ir kartu su dainininke Viktorija Monė (Victoria Monet) sudainavo „Better Days“. A. Grandė vilkėjo baltą sportinį megztinį su užrašu „One Love Manchester“. 

Ji taip pat padėkojo visiems į koncertą susirinkusiems žmonėms. 

„Noriu labai padėkoti, kad atvykote kartu, esate tokie mylintys ir stiprūs. Labai jus myliu, draugai, manau, kad tokia meilė ir vienybė, kurią jūs rodote, yra vaistai, kurių šiuo metu reikia pasauliui“, - sakė ji.

Koncerte pasirodė ir žymūs dainininkai Džastinas Byberis (Justin Bieber), Robis Viljamsas (Robbie Williams), Keiti Peri (Katy Perry) ir Maili Sairus (Miley Cyrus). 

Dž. Byberio ir A. Grandės vadybininkas Skuteris Braunas (Scooter Braun) sakė, kad lygiai prieš dvejus metus A. Grandė surengė pirmąjį savo koncertą Mančesteryje. Vadybininkas padėkojo visiems už dalyvavimą, nepaisant prieš dieną Londone įvykdyto kito teroristinio išpuolio. Į koncertą susirinko daugiau kaip 50 tūkst. žmonių. 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder