Išleidžiamas debiutinis Donato Montvydo albumas

Išleidžiamas debiutinis Donato Montvydo albumas

Antradienį, gegužės 1 dieną, Lietuvos televizijoje specialaus koncerto "Būkime kartu" tiesioginio eterio metu pristatytas debiutinis Donato Montvydo albumas "Donny Montell". Šis albumas skaitmeniniu pavidalu jau pasirodė elektroninėse muzikos parduotuvėse "iTunes", "Amazon" ir kitose. Tuo tarpu kompaktinę plokštelę pirmieji galėjo įsigyti koncerto Lietuvos televizijoje žiūrovai. Kitą savaitę albumas pasieks prekybos centrus ir jau yra pakeliui į muzikos parduotuves.

"Ilgai laukiau šio albumo. Jį išleisti norėjau dar nuo vinilo plokštelių ir kasečių laikų, kai vartydavau rankose AC/DC, "Queen", "Led Zeppelin" albumus", – sakė Donatas Montvydas. "Savo albumą pirmą kartą pamačiau tik būdamas scenoje koncerto vedančiojo Igno Krupavičiaus rankose. Tai – nuostabus jausmas ir didelė šventė man!"

Albumas "Donny Montell" sudarytas iš trijų dalių – pagrindinę dalį sudaro devynios angliškos dainos, taip pat šeši papildomi lietuviški kūriniai ir keturi "Eurovizijai" skirti kūriniai – dainos "Love Is Blind" versijos rusų, prancūzų kalbomis bei du remiksai.

Iš viso albume skamba 19 kūrinių, tarp kurių jau žinomos Donato Montvydo dainos "Running Fast", "Yes or No", "Let Me Love You Twice" ir, žinoma, šiuo metu radijo stotyse karaliaujantis lietuviškai įdainuotas eurovizinis kūrinys "Nenuleisk akių".

"Atlikėjui albumas yra tarsi paminklas, dabar turėsiu savąjį" – besidžiaugdamas kalbėjo Donatas Montvydas. Gegužės 24 dieną su daina "Love Is Blind" lietuvių atstovas pasirodys Azerbaidžano sostinėje Baku vyksiančiame "Eurovizijos" dainų konkurso antrajame pusfinalyje.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder