Į sceną grįžta buvusios grupės "Sugarbabes“ narės

Į sceną grįžta buvusios grupės "Sugarbabes“ narės

Britų muzikos atlikėjų vadybininkas Emeli Sande žiniasklaidai paskelbė, jog merginos prieš dešimtmetį dainavusios pirmoje grupės "Sugarbabes“ sudėtyje grįžo į įrašų studiją ir ruošia naują projektą.

Siobhan Donaghy, Mutya Buena and Keisha Buchanan vos sulaukusios keturiolikos metų pasirašė sutartį su įrašų kompanija ir tapo grupės "Sugarbabes“ narėmis. 2001 – aisiais merginos sėkmingai debiutavo su hitu "Overloud“ ir išleido albumą "First Touch“.

Po albumo išleidimo grupę paliko depresijos ir nesutarimų su kitomis grupės narėmis kamuojama Siobhan Donaghy. Ją pakeitė buvusi kolektyvo "Atomic Kitten“ vokalistė Heidi Range. Per dešimtmetį nuo "Sugarbabes“ susikūrimo grupės narės savo pačių ar prodiuserių pageidavimu keitėsi net tris kartus. Šiuo metu grupę sudaro: Amelle Berrabah, Jade Ewen ir Heidi Range. Nepaisant dažnų narių pasikeitimų, grupės veikla labai sėkminga.

Pirmosios grupės sudėties trijulė visiškai nepretenduoja į "Sugarbabes“ pavadinimą – jis priklauso dabartiniams grupės vadybininkams. Merginos dar neapsisprendė kaip pavadins savo naująjį projektą.

Parengta pagal: Thesun.co.uk

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder