Į „Man-go“ grįžta Viktorija

Į „Man-go“ grįžta Viktorija

Grupė „Man-go“ savo gerbėjams praneša, jog netrukus motinystės atostogų išeinančią Rimą Petrauskytę-Paulauskienę grupėje pakeis Viktorija Emanuel.

Merginos tikina, jog jau metas bendru sutarimu išleisti Rimą ilsėtis ir gyventi ramiame laukime. Juk ji ką tik  be jokių ypatingų sąlygų ruošėsi ir dalyvavo jubiliejiniame grupės 20-mečio koncerte, kurio prisiminimais ir puikiais įspūdžiais grupė gyvena iki šiol. Apie šį koncertą šiuo metu kuriamas ir dokumentinis filmas. Peržiūrima visa nufilmuota amedžiaga, tad ateityje žadama įvairių video naujienų. Jau dabar merginos su gerbėjais dalinasi filmuku, kuris kaip intro buvo sukurtas būtent jubiliejiniam koncertui.

Visus nustebino tai, jog Rima besilaukdama jau 7 mėnesį neprašė nei palengvintos choreografijos nei kitokių lengvatų – visur dalyvavo pilna koja.

„Džiaugiuosi, jog laukimas toks, kuris leido viską daryti pilnai atsidavus. Žinojau, kad negaliu nuvilti grupės gerbėjų, kurių arenoje susirinko tūkstančiai. Tačiau dabar ateina metas pasakyti „Stop“. Su Gabija ir Juste pasitarėme ir nusprendėme, jog grupė veiklos neturėtų sustabdyti. Juk netrukus, ypač gruodį, laukia nemažai koncertų“, – sakė grupės lyderė.

Taip ir buvo nuspręsta, jog į grupę grįš gerbėjų mylima Viktorija. Toks sprendimas buvo priimtas dar besiruošiant jubiliejiniam koncertui. Viktorija puikiai susigyveno ne tik su grupės hitais, bet ir su naujausiomis dainomis. Tad grupės programa išliks lygiai tokia pati plati, o ir pati Vika žada įnešti naujo skambesio.

Moteris džiaugiasi, jog net ir gyvendama Londone gali savo dabartinį darbą derinti su mėgstama pramoga. Londone Viktorija dirba mikropigmentavimo specialiste, tad savo darbo laiką dėliojasi pati. Ji šypsosi, jog skrydis į Lietuvą užtrunka vos tiek, kiek kelionė iš Vilniaus į Klaipėdą, tad dalyvauti repeticijose ir koncertuose nebus nė kiek sudėtinga.

Tad naujų jėgų įgavusios „Man-go“ merginos ir toliau žada nesustoti. Ruošiamos naujos muzikinės staigmenos, o kitais metais „Man-go“ žada padovanoti 20-mečio koncertus ir mažesnių Lietuvos miestų gyventojams. Jos nori džiaugsmu pasidalinti su visais, net ir tais, kurie į koncertą Klaipėdoje atvykti neturėjo galimybių.

Rima tikina, jog nuo grupės veiklos neatsitrauks ir būtinai stebės, kaip merginoms sekasi. Ji linki merginoms sėkmės ir tikisi, jog grupės gerbėjams bus įdomu pamatyti pasirodymus naujoje sudėtyje.

O sugrįžusi Viktorija žodį „laikinai“ taip pat vartoja atsargiai. Ji įsitikinusi, jog tai nėra tik trumpalaikis sugrįžimas, o su grupe „Man-go“ dar teks pasirodyti ne viename įdomiame projekte.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder