Gytis Paškevičius gražins skolą uostamiesčiui

Gytis Paškevičius gražins skolą uostamiesčiui

Ilgai lauktas ir brandintas, išskirtinis bei grandiozinis dainininko Gyčio Paškevičiaus jubiliejinis turas pernai uostamiestį aplenkė, tačiau Klaipėdos šis muzikantas nepamiršo. Šiemet klaipėdiečiams Gytis gražina skolą su kaupu. Ypač atlikėjas turėtų nudžiuginti uostamiesčio merginas ir moteris, kovo 8-osios dienos proga surengsiantis pasirodymą Klaipėdoje.

Kovo 9 dieną 19 val. Klaipėdos "Švyturio" arenoje įvyks ketvirtasis G. Paškevičiaus koncertas. Visų pamėgtos ir mylimos Gyčio dainos šį sykį skambės grojant Kauno miesto simfoniniam orkestrui, pritariant berniukų chorui "Dagilėlis" bei grupėms "Capella A" ir "Crazy Crow". Vienu metu žiūrovai ant scenos matys daugiau kaip 100 muzikantų.

Įspūdį dar labiau sustiprins trys didžiuliai ekranai, įspūdinga scenografija, garso ir šviesos technika. Specialieji vaizdo efektai bus pritaikyti kiekvienai dainai.

"Atrinkti kūrinius, kurie skambės koncerte, – nelengva užduotis. Norisi, kad programa nebūtų melancholiška. Visi esame užsibrėžę tikslą darbus atlikti iš širdies, labai kokybiškai", – sakė G. Paškevičius.

Beveik 3 valandų trukmės koncerte muzikantas žada surengti nepamirštamą ne tik hitais tapusių kūrinių, tokių kaip "Dalužė", "Šiam pasauly", "Tu vėjo paklausk", "Draugams" fiestą, bet ir nustebinti naujausio albumo "Laiko traukinys" melodijomis. Beje, šis albumas bus platinamas tik koncertų metu.

Gyčio Paškevičiaus koncertų organizatorių teigimu, kiekvienas žiūrovas, nesvarbu, kur jis sėdės, puikiai girdės kiekvieną orkestro grojamą natą, galės mėgautis puikiu atlikėjo ir pritarančių dainininkų balsų skambesiu.

Pernai atšventęs 50-ies metų sukaktį ir pažymėjęs 30-ies metų scenoje buvimą, G. Paškevičius po ilgokos pertraukos į aktyvią koncertinę veiklą sugrįžo su trenksmu. Jubiliejinį turą šis atlikėjas surengė trijose Lietuvos arenose - Vilniuje, Kaune ir gimtuosiuose Šiauliuose. Koncertai buvo anšlaginiai – bilietais žmonės pradėjo domėtis dar jiems nepasirodžius prekyboje. Tokio bilietų populiarumo nesitikėjo net patys turo organizatoriai.

Didžiulis susidomėjimas Gyčio koncertų bilietais rodo, jog Lietuvos publika yra pasiilgusi kokybiškų ne tik užsienio, bet ir talentingų Lietuvos atlikėjų koncertų.

Pasveikinti Gyčio ir išgirsti jo dainų atėjo virš 20 tūkstančių gerbėjų.

Net nekyla abejonių, jog ir į koncertą Klaipėdos "Švyturio" arenoje bilietai taip pat bus graibstomi. Prekiauti jais bus pradėta jau sausio 9 dieną. Bilietus platina bilietai.lt. Pirmieji paskubėję, juos galės įsigyti nuo 50 litų, vėliau bilietai brangs.

"Esu įsitikinęs, kad Lietuvoje yra atlikėjų ir be manęs, kurie šimtą kartų geriau gali padaryti šou už užsienio žvaigždes. Plius dainuotų lietuviškai. Manau, kad dabar bus stimulas kitiems muzikantams nebijoti padaryti tai, ką aš jau padariau ir ką padarysiu per koncertą Klaipėdoje", – šalies muzikantų galimybėmis tiki Gytis Paškevičius.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder