Grupė „Pikaso“ tęsia Klaipėdoje pradėtą koncertinį turą

Grupė „Pikaso“ tęsia Klaipėdoje pradėtą koncertinį turą

Kovo 17 d. Klaipėdoje įvyko pirmasis grupės „Pikaso“ koncertinio turo pasirodymas. Akustiniame koncerte, kuris vyko viešbučio „Amberton Klaipėda“ renginių salėje „Vakaris“, kartu su grupe pasirodė Žilvinas Gaubas (fortepijonas), Mantas Remesa (gitara), Vaiva (pritariantysis vokalas) bei Ramzis (perkusija).

„Pikaso“ nariai džiaugiasi, jog į pirmąjį koncertą susirinko ištikimiausi grupės gerbėjai iš Klaipėdos bei svečiai iš kitų miestų. Tarp svečių netrūko ir grupės draugų, vienaip ar kitaip jiems svarbių žmonių. Salė buvo pilnut pilnutėlė, todėl projektą galima laikyti pavykusiu.

Pirmajame koncertinio turo pasirodyme uostamiestyje programa buvo padalinta į dvi dalis. Pradėję su akustine kultinės dainos „Saulė“ versija, pabaigoje vaikinai gerbėjus palepino išpopuliarėti jau spėjusiais mūsų naujausiais kūriniais. Vieną iš jausmingiausių grupės dainų „Sudie“ padėjo atlikti dainininkė Rosita Valančiūtė.

Tomas, Deividas ir Haroldas tikino, jog pavyko puikiai „susigroti“ su muzikantais, o šį faktą įvertino ir akustinių dainų versijų maloniai nustebinti ir to neslėpę žiūrovai.

Po pirmojo sėkmingo koncerto grupė „Pikaso“ tęsia savo pasirodymus Lietuvoje. Jau šią savaitę, kovo 22 d., vaikinai koncertuos Marijampolėje, kovo 23 d. - Jurbarke, kovo 24 d. - Tauragėje, o kovo 25 d. - Šakiuose.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder