"Golden Parazyth" pristato naują kūrinį

"Golden Parazyth" pristato naują kūrinį

Elektroninės muzikos duetas „Golden Parazyth“ šiandien išvyksta į Klaipėdą ir čia pradės trijų rudens koncertų turą „In Concert“. Šį vakarą muzikos barą „Kaštoną“ ir visą Klaipėdą vėl užlies „Golden Parazyth“ muzikos banga. Tai bus vienintelis dueto pasirodymas Klaipėdoje šį rudens koncertų sezoną ir jau trečias kartas, kada „Golden Parazyth“ vyrai drebins „Kaštono“ sienas.

Tikėtina, kad tai bus bene geriausias šio vakaro koncertas visame Klaipėdos mieste. Lapkričio pradžioje tokie pat „Golden Parazyth“ pasirodymai taip pat numatyti Vilniuje ir Kaune.

„Vieša paslaptis, kad dabar labai daug laiko praleidžiame įrašų studijoje ir plušame prie naujų įrašų. Kitų metų pradžioje planuojame išleisti naują studijinį darbą ir vinilinę plokštelę. Labai pasiilgome scenos, solinių koncertų ir tikrųjų klausytojų. Mūsų laukia trys miestai, trys naktys ir trys visiškai skirtingos, bet tuo pačiu ir labai panašios koncertų erdvės. Jau patvirtinta, kad pasirodymus sudarys dvi dalys, net 21 autorinis mūsų kūrinys ir ta pati visiems pažįstama „Golden Parazyth“ energija. Koncertų dalyviai turės galimybę išgirsti ne tik vasaros festivaliuose patikrintus ir internete zulinamus mūsų kūrinius, bet ir visiškai naujos ir dar niekur neskambėjusios muzikos. Labai įdomu, kaip tą naują kūrybą priims klausytojai“, - sakė „Golden Parazyth“ balsas Giedrius Širka.

„Golden Parazyth“ praėjusią savaitę nustebino savo ištikimiausius gerbėjus ir internete patalpino kiek neįprastą kūrinį. Tai visai neseniai įrašyta dainos „Niekas Niekada Nesuras“ versija. Įdomu tai, kad kūrinys įrašytas lietuvių kalba, nors beveik visa „Golden Parazyth“ kūryba – išskirtinai tik anglų kalba. Kiek vėliau internete pasipylė komentarai, kad pagaliau „Golden Parazyth“ pradės dainuoti lietuvių kalba, bet grupės vokalistas Giedrius Širka iškart užkirto kelią tam ir patvirtino, kad tai ne eksperimentas, o išskirtinis atvejis ir apmąstymų kūrinys, pelnytai įrašytas lietuvių kalba.

Įvertinkite naują „Golden Parazyth“ kūrinį „Niekas Niekada Nesuras“

Į klausimą, kodėl verta pamatyti gyvą „Golden Parazyth“ pasirodymą, toli atsakymo ieškoti nereikia. Kone kiekvienas mūsų vienaip ar kitaip esate susidūrę su „Golden Parazyth“ muzika. Duetui atskiro pristatymo taip pat greičiausiai nereikia. Aktualūs, darbštūs, nuolat pastebimi ir puikiai pažįstami, nusipelnę istorijoje ir greičiausiai dar ne kartą sublizgėsiantys ateityje. Giedriaus Širkos ir Aurimo Vilkišiaus tandemas skaičiuoja jau devintus aktyvios kūrybos metus ir per tą laiką užsitikrino gerą elektroninės muzikos atlikėjų, kuriuos būtina pamatyti gyvai, vardą Lietuvoje.

Jų diskografijoje - trys „pilnametražiai“ albumai „Apartment Of Steel“ (2006 m.), „All The Truth About Blue Monkeys“ (2009 m.) ir „Long Way Home“ (2012 m.), trys „trumpametražiai“ minialbumai „Shelter“ (2011 m.), „98 Windows“ (2012 m.) ir „Unfinished Stories“ (2013 m.), geriausių 32 kūrinių kompiliacija „Looking Backward, Moving Forward“ bei pirmoji kada nors išleista „Golden Parazyth“ vinilinė plokštelė „In The Night“ (2014).

Lapkričio 6 d. „Golden Parazyth“ pakvies vilniečius ir miesto svečius į pasirodymą gyvo muzikos klube „Tamsta“. Po pasirodymo Vilniuje, lapkričio 7 d. „Golden Parazyth“ keliaus į Kauną ir atidarys naują gyvos muzikos klubą „Orixo“, apie kurio atidarymo savaitgalį jau ilgą laiką iš lūpų į lūpas sklinda žinia ne tik Kaune.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder