„Egomašina” pristato Baltijos jūros įkvėptą dainą ir vaizdo klipą

„Egomašina” pristato Baltijos jūros įkvėptą dainą ir vaizdo klipą

Tarp garažinio roko, post punk ir synth wave žanrų nardanti grupė „EGOMAŠINA” pristato singlą „Jūros Banga“ bei Baltijos jūroje filmuotą vaizdo klipą. Tai – trečiasis kūrinys iš liepos pradžioje pasirodysiančio grupės albumo „Spąstai“ 

„Daina buvo įkvėpta surfinimo Lietuviškomis bangomis, kurios tikrai neprimena Kalifornijos, bet į purslų spąstus pakliūti gali būti taip pat lengva. Visiems linkim pamėginti!“ – dainą pristato grupės nariai.

Kartu su naujausia albumo daina, „EGOMAŠINA“ rodo ir Melnragėje, prie Klaipėdos molo filmuotą vaizdo klipą. Jame užfiksuoti bangas skrodžiantys banglenčių mėgėjai, tarp kurių yra ir grupės nariai. Iš Klaipėdos kilusiai trijulei Baltijos jūros bangas dar geriau pažinti padėjo „Surfstyle LT” komanda. 

Nuo šiandien „Jūros Banga” skamba ir visose skaitmeninėse muzikos klausymo platformose: Apple Music, Deezer, Google Play, Youtube, Spotify ir kitose.

EGOMAŠINA - Jūros Banga:

„Jūros Banga“ – paskutinis singlas iš liepos 1 dieną grupės išleidžiamo albumo „Spąstai“. Tiesa, visas 10 naujų grupės „EGOMAŠINA“ dainų klausytojai gali išgirsti ir anksčiau, „Bandcamp“ platformoje įsigiję vinilo plokštelę „Spąstai”.  

„Gavosi viskas labai gerai ir taip, kaip įsivaizdavom, didelis formatas, raidės gerai matosi ir šiaip vinilas nu tai labai jėga,” – vinilo plokštelę pristato grupės narys Karolis Lamsargis. „Jaučiasi, kad kažką sukūrėm nuo a iki z patys ir dėl to labai smagu. Net pačiam klausyt namie šito vinilo – jėga. Dabar norisi grot gyvai, tūsint su žmonėm ir mėgautis vasara!”

Grupės „EGOMAŠINA“ norai netrukus išsipildys – pirmasis pokarantininis trijulės pasirodymas ir albumo „Spąstai“ pristatymo koncertas įvyks liepos 11 dieną, Palangoje, „Rąžėje“. Netrukus grupė žada paskelbti daugiau vasaros koncertų datų. 

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder