Dima Bilanas į Vilnių atvyks autobusu, bet gyvens prabangiame viešbutyje

Dima Bilanas į Vilnių atvyks autobusu, bet gyvens prabangiame viešbutyje

Sausakimšos, klykiančių gerbėjų užpildytos arenos, grandioziniai koncertai ir stulbinama atmosfera – tokie paprastai būna geriausio Rusijos atlikėjo, Rusijos atstovo „Eurovizijoje“ Dimos Bilano šou. Po ilgos pertraukos merginų numylėtinis pagaliau grįžta į Lietuvą, kurioje surengs dar nematytą savo koncertą.

Dima į Vilnių atvyksta balandžio 29 dieną, specialiai į projektą "Lietuvos balsas". Čia rusas dainuos drauge su simpatingąja lietuve Ieva Zasimauskaite iš Egidijaus Sipavičiaus komandos, o "Pramogų arenoje" susirinkusiems žiūrovams padovanos įspūdingą šou su specialiai į Lietuvą atvykstančia savo šokėjų ir muzikantų grupe. "Labai džiaugiamės, kad savo koncertinio turo grafike Dima rado laisvą vakarą "Lietuvos balsui" ir čia atvyksta su gausia savo komanda", – sako projekto prodiuseris Gediminas ir priduria, kad Lietuvos klausytojai sekmadienį išvys įspūdingą projekto koncertą, kurį papuoš Dimos Bilano šou.

Gražių atsiliepimų apie garsųjį "Eurovizijos" nugalėtoją, kuris sujungė Rytų ir Vakarų muzikos rinkas, negaili "Lietuvos balso" mokytoja Violeta Tarasovienė. "Dima yra išskirtinis rusų atlikėjas. Pirmiausia dėl to, kad jis nebijo dainuoti gyvai. Ir tą daro labai gerai. Rusijos rinkoje kone visi dainuoja pagal fonogramą, todėl D. Bilaną reikia pagirti už drąsą išsiskirti", – mano scenos profesionalė. D. Bilanas Violetą žavi dar ir dėl to, kad sugeba į savo muziką įtraukti vakarietiškų ritmų. "Vien faktas, kad Dima bendradarbiauja su geriausiu amerikiečių muzikos prodiuseriu Timbalandu, verčia juo žavėtis. Nekantriai laukiu šio sekmadienio", – sako dainininkė V. Tarasovienė.

Tiesa, šou prodiuseriams tenka gerokai pasistengti, kad įtiktų D.Bilanui. Iki šiol į "Lietuvos balsą" atvykę užsienio muzikantai – Aleksandras Rybakas, "Fools Garden" ir Benas Saundersas – neturėjo ypatingų reikalavimų, tačiau Dima pateikė gerokai daugiau užgaidų.

Į Lietuvą Dima atvyks autobusu iš Rygos, o po koncerto "Lietuvos balse" skris į Maskvą. Atlikėjas pageidauja, kad oro uoste jam būtų skirtas VIP perėjimas ir išskirtinis aptarnavimas. "Po Vilnių Dimą vežiosiantis automobilis privalo būti itin prabangus verslo klasės limuzinas. Jei sekmadienį Lietuvoje bus šalti orai, specialiai D. Bilanui bus paruošta antklodė ir pagalvė. Automobilyje visuomet bus aukščiausios rūšies persikų ir obuolių sulčių, mineralinio vandens ir kokakolos", – pasakoja užsienio žvaigždžių koordinatorius Ramūnas Dieliautas. 5 žvaigždučių viešbučio kambarys, kuriame apsistos Dima, turi būti liukso klasės, pageidautini 3 kambarių apartamentai. Svečio iš Rusijos numeryje turi būti muzikinis centras, telefonas, internetas, miegamajame – šviesos nepraleidžiančios užuolaidos, įvairių gaiviųjų gėrimų. Beje, kelių dešimčių narių Dimos grupė privalo būti apnakvindinta viename aukšte. Tiesa, D. Bilanas nėra išrankus maistui: atlikėjas tenori, kad viešbutyje galėtų užsisakyti patiekalų bet kuriuo paros metu. Įdomu, kad "Lietuvos balso" organizatoriai specialiai Dimai turės parūpinti apsaugos eskortą, kuris atlikėją lydės visos viešnagės Lietuvoje metu.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder