„Čik čik čik“: „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ pristato naują grupės hito vaizdo klipą

„Čik čik čik“: „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ pristato naują grupės hito vaizdo klipą

Šią savaitę „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ dalinasi nauju vaizdo klipu savo dainai „Kirpėjo arija“. Išskirtiniais klipais garsėjanti grupė šiam dar 2017 metais išleistam kūriniui vaizdo klipo iki šiol nebuvo sukūrusi. Naujausią muzikantų darbą projektui „Sapiens Music“ režisavo ne kartą su grupe dirbęs Saulius Baradinskas.

„Kai Saulius pakvietė nusifilmuoti projekte, per daug nesvarstėm, nes ne kartą esame dirbę kartu ir visiškai pasitikim ypatingu Sauliaus režisūriniu požiūriu. Atmetėm lyriškas dainas ir apsistojom ties „Kirpėjo arija““, – vaizdo klipą pristato grupė. „Tada daug repetavom, kad į vieną statišką kadrą sutalpintume kiek įmanoma dinamiškesnį vaizdą. Ar esame patenkinti rezultatu? Taip, visiškai!”

„Filmuojant beveik nė viena šukuosena nenukentėjo, o Juozas išmoko surišti plaukus į kasytę ir naudotis elektrinėmis garbanų žnyplėmis. Taip pat siūlome atkreipti dėmesį į naujausius Tautvydo barzdos priežiūros „trendus“ šios vasaros sezonui“, – juokiasi „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“. „Geros peržiūros, mielieji!“

Antikvariniai Kašpirovskio Dantys - Kirpėjo Arija | SAPIENS MUSIC https://youtu.be/IZtcLePY_IM

„Kirpėjo arija“ – jau penktas bendras grupės „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ ir Sauliaus Baradinsko darbas. Jis režisavo metų vaizdo klipais M.A.M.A. apdovanojimuose pripažintus „Į Venesuelą“ ir „Indai“, taip pat projektui „Vilnius Temperature“ nufilmuotą „Žilvitį“ ir vieną naujausių grupės klipų kūriniui „Kalėdų senio arija“ iš pernai rudenį išleisto albumo „Nieko nereikia daryt“.

Net keturi „Antikvarinių Kašpirovskio dantų“ vaizdo klipai yra peržengę milijono peržiūrų „YouTube“ platformoje ribą. Šią savaitę tai pavyko padaryti vaizdo klipui „Daug dienų“, o anksčiau tai pasisekė hitams – „Į Venesuelą“, „Mažulė“ ir „Mangai“.

Antikvariniai Kašpirovskio dantys | Daug dienų (official video)

 

 

Grupę „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ gyvai pamatyti bus galima liepos 8 dieną koncerte po atviru dangumi Vilniaus universiteto didžiajame kieme. Tai bus vienintelis muzikantų pasirodymas sostinėje šią vasarą.



Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder