,,BluesBerries“ pristato dainos ,,Tobulas chaosas“ vaizdo klipą, gimusį iš nusivylimo žmonėmis ir pasauliu

,,BluesBerries“ pristato dainos ,,Tobulas chaosas“ vaizdo klipą, gimusį iš nusivylimo žmonėmis ir pasauliu

Šiomis dienomis, kai dabartinis pasaulis bando susidoroti su pandemija ir sumaištimi, bliuzo grupė BluesBerries‘‘ balandžio 1 d. pristato ilgai lauktą dainos ,,Tobulas chaosas“ vaizdo klipą.

,,Tobulas chaosas” yra apie žmones, kurie bando gyventi pagal tam tikras visuomenės normas, tačiau pamiršta tikrąsias vertybes ir gyvena tarsi apverstame pasaulyje, kuris toks tobulas, kad net nebesinori iš jo išlipti.

Ši daina jau ne kartą buvo pristatyta klausytojams. Ji skambėjo festivaliuose: „Rockmergė‘19“, ,,Karklė‘19“ ,,Sostinės dienos‘19“ bei įvairių kitų pasirodymų metu, tačiau ji vis buvo brandinama ir tobulinama, kol galiausiai gimė paskutinis šios dainos variantas.

,,Dainą kūriau galvodama apie tai, kokie mes visi esam sumautai pasimetę ir nebežinom, dėl ko viską darom. Ar tikrai darom tai, ko trokštą mūsų vidus? O gal darom tik tai, ką reikia? Deja, tada ją rašydama net nenutuokiau, kad ji bus pranašiška ir tarsi nulems tolesnę grupės ateitį“, -  pasakojo grupės lyderė Viktorija Raibužytė.

Muzikinio klipo kūrimas taip pat buvo chaotiškas. Mat, per 4 mėnesius idėjos ir filmavimo vieta pasikeitė daugybe kartų. O tai grupės nariams tapo tikru išbandymu ir kainavo daug nervų. Niekaip nesutardami dėl idėjos muzikantai liko prie paprasčiausio varianto. Galiausiai buvo nuspręsta filmuoti ant pastato stogo, kad atsivertų Vilniaus miesto panorama. Prie klipo kūrimo prisidėjo prodiuserė Birutė Vaičiūnaitė ir operatorius Danielius Jokūbas Gedvilas.

Nors grupė ir pristato naują kūrinį, bet tolimesnius gyvavimo planus vertina atsargiai. Koncertų dėl susidariusios situacijos kol kas rengti neketina, o ir pačios grupės ateitis kol kas miglota.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder