"Biplan" nustebino nauju duetu su moterimi

"Biplan" nustebino nauju duetu su moterimi

Pozityviojo roko grupė "Biplan" radijo stotims pristatė naująjį radijo singlą, įrašytą kartu su Ieva Narkute, pavadinimu "Nuodai". Tai antrasis iš eilės "Biplan" duetas su moterimi. Praėjusiais metais grupė išleido sėkmingą singlą "Kino filmai 2015", įrašytą su aktore Agne Ditkovskyte.

"Naujoji daina "Nuodai" yra apie įsimylėjimą, apie tą niekam nesvetimą jausmą, kai moterys jaučia savyje plazdančius drugelius, o vyrams aptemsta protas. Todėl nenuostabu, kad daina yra be galo švelni ir jausminga", - kalbėjo "Biplan" gitaristas Olegas Sejevas.

"Kai pirmą kartą išgirdome Ievą atliekant šią dainą, iškart pagalvojome, kad iš jos lūpų ji skamba kur kas jausmingiau. Matyt, todėl, kad moterys iš prigimties yra švelnesnės ir jausmingesnės nei vyrai. O galbūt Ieva dabar pilna tų plazdančių drugelių? Bet kuriuo atveju buvo smagu bendradarbiauti su tokiu puikiu žmogumi ir nuostabia dainininke."

Rudenį dvidešimtmetį atšventę "biplanai" liko ypač sužavėti dainos "Nuodai" skambesio su jų koncertų viešnia I.Narkute, todėl prieš pristatydami savo koncertinį albumą "Biplan 20!" nusprendė šį kūrinį išleisti atskiru radijo singlu.

Praėjusiais metais grupės duetas "Kino filmai 2015" su A.Ditkovskyte pasiekė aukščiausias vietas įvairiuose Lietuvos radijo stočių topuose, o radijo stoties M-1 tope išsilaikė net 21 savaitę, ilgiau už nemirtingus hitus "Labas rytas" ir "Amore".

Gegužės mėnesį CD ir DVD formatu pasirodys albumas "Biplan 20!", kuriame skambės garsiausi "Biplan" kūriniai, tarp jų ir duetai su A.Ditkovskyte bei I.Narkute. Originali dainos "Nuodai" versija buvo įrašyta 2008 metais ir išleista albume "Nuodai P.S. Lyg paskutinį kartą".

Parengta pagal priedą „Laisvalaikis“

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder