Ant kelto denio grįžta auksinis duetas

Ant kelto denio grįžta auksinis duetas

Birželio 16-ąją šios vasaros festivalio "Muzikuojantis keltas" koncertinį sezoną atidarys auksiniu duetu tituluojami I. Puzaraitė-Čepononienė ir M. Jampolskis.

Mariaus ir po motinystės atostogų grįžusios Irūnos tandemas, regis, neišskiriamas. Jau devynerius metus gyvuojantis duetas turbūt kiekvienais metais papildydavo ir "Muzikuojančio kelto" programą. Pasiteiravus, ar neatsibosta ta pati scena, Irūna sakė, kad monotonijos pramogų pasaulyje nėra.

"Atrodo, nors ir dainuoji tą patį, scena ta pati, tačiau dar nebuvo tokio atvejo, kad koncertai būtų identiški. Žiūrėk, vieną kartą dainuojant tą pačią dainą gali apsiverkti, o kitąsyk - pasijuokti", - dalijosi atlikėja.

Aktorius, dainininkas Marius Jampolskis džiaugėsi, kad duetas sugrįžo į sceną, ir pripažino, kad abudu jau buvo išsiilgę muzikos ir koncertų. "Taigi mes ir vėl greitkelyje", - juokėsi pašnekovas. Pasak pašnekovo, abudu vienija bendras požiūris į darbą, charakterio savybės, chemija, taip pat noras tobulėti.

"Muzikuojantį keltą"atlikėjas vadina unikalia Lietuvoje scena. "Ten tvyro ypatinga atmosfera. Ką jau kalbėti apie vaizdus: jokioje scenoje negali nė susapnuoti apie tokias dekoracijas, kaip besileidžianti saulė ir kopos", - mintimis dalinosi aktorius ir dainininkas.

Marius apskritai turi milžinišką patirtį, Irūna - taip pat. Nors dar jauna, tačiau ji tikrai žino ir kas yra meilė, ir kas - kančia. Šis duetas supranta ir jaučia, apie ką dainuoja...

Ant kelto denio birželio 16 dienos koncerte skambės gražiausi lietuviški kūriniai, sukurti nuo 1930-ųjų iki dabar. Irūna ir Marius neabejoja, jog scenoje sukurs nepamirštamą atmosferą, kupiną laisvės ir nutrūktgalviškumo.

Keltas "Nida" 20.30 val. išplaukia iš Senosios perkėlos.

Bilietus platina "Bilietai.lt"

Platesnė informacija tel.: +37067041252

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder