Amerikos muzikos apdovanojimuose triumfavo grupė "One Direction"

Amerikos muzikos apdovanojimuose triumfavo grupė "One Direction"

Amerikos muzikos apdovanojimuose triumfavo britų vaikinų grupė "One Direction". Los Andžele vykusioje ceremonijoje kvintetas paskelbtas nugalėtoju Metų atlikėjo, geriausios pop/rok grupės ir geriausio albumo kategorijose, praneša agentūra AFP.

Vaikinai džiūgaujantiems gerbėjams dėkojo už savo sėkmę JAV. "Tai išties buvo tobula diena... Amerika mums kaip antra tėvynė", - scenoje sakė grupės narys Liamas Peinas (Liam Payne).

Tris trofėjus laimėjo ir amerikiečių atlikėja Keit Peri (Katy Perry). Ji išrinkta geriausia metų pop/rok atlikėja. Jos singlas "Dark Horse" tapo Metų daina. K. Peri taip pat apdovanota kaip geriausia šiuolaikinė atlikėja. Tiesa, ji pati ceremonijoje nedalyvavo, nes šiuo metu koncertuoja Australijoje.

Bejonsė (Beyonce), kurios taip pat apdovanojimų ceremonijoje nebuvo, pelnė du prizus - kaip geriausia R&B atlikėja ir už geriausią R&B albumą.

Teilor Svift (Taylor Swift) Los Andžele įteiktas naujai įsteigtas apdovanojimas už meistriškumą.

Penkiskart nominuota australų atlikėja Igi Azeilija (Iggy Azalea) paskelbta geriausia hip-hop menininke, o jos albumas "The New Classic" - geriausiu metų repo albumu.

Amerikos muzikos apdovanojimai teikiami nuo 1973 metų. Jų laureatus nulemia balsavimas internete bei albumų pardavimų skaičius.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder