Alanas Chošnau ir GeraiGerai nauja daina "Niekada"

Alanas Chošnau ir GeraiGerai nauja daina "Niekada"

Elektroninės muzikos prodiuseris ir atlikėjas GeraiGerai (Vilius Tamošaitis) prieš dešimtmetį sukūrė anglišką dainą “Moon & Feather”, kurią tuomet atliko Miss Sheep. Šiandien šis kūrinys suskambo naujai – Alano Chošnau balsu, o lietuviškas tekstas įgavo naują prasmę.

“Angliškoje versijoje sudėta istorija apie moterį rašytoją, kuri po dienos šurmulio pasineria į nakties tylą ir mėnesienoje užsiima savo mylima veikla - rašymu. Tai simbolizuoja kiekvieno iš mūsų laisvę ir momentą sau. Tai yra akimirka, kai atitrūkstame nuo kasdienybės ir atsiduodame tikrajai aistrai, kuri mus veja pirmyn” – prisiminimais dalijasi dainos autorius GeraiGerai.  

Vilius užtikrina, kad pirmoji dainos versija buvo simbolinė jo gyvenimo išraiška. “Panirus į muziką man išgaruoja visos problemos, jos galia neįtikėtina ir būtent apie tokią gyvenimo aistrą kalba mano kūrinys. Šiandien kartu su Alanu mes pasakojame jau kitą jos gyvenimo istoriją” – teigia GeraiGerai.

“Kartą studijoje klausėmės daug muzikos ir Vilius netikėtai paleido šią dainą. Sekundžių tikslumu pajaučiau – ją turi išgirsti daugiau klausytojų, ji turi suskambėti naujai ir būtinai lietuviškai. Abu nepaleidom šios emocijos ir manau - neklydome. Dainos atgimimas įvyko ir  tikiuosi, kad klausytojams ji patiks” – sakė atlikėjas Alanas Chošnau.

Daina “Niekada” yra apie dviejų brandžių žmonių santykius, kurie nutrūko, tačiau paliko daug gerų prisiminimų. Šiame etape nėra nuoskaudų ir skausmo – tik pagarba buvusiam mylimam žmogui ir teigiamos prisiminimų emocijos.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder