10 faktų, kurių nežinojote apie Liną Adomaitį

10 faktų, kurių nežinojote apie Liną Adomaitį

Dainininkas, kompozitorius, smuikininkas, muzikos prodiuseris ir tiesiog publikos numylėtinis Linas Adomaitis (38) gali pasidžiaugti sėkminga beveik du dešimtmečius trunkančia karjera scenoje. Tačiau jo spalvingoje biografijoje dar liko keletas faktų, kurių iki šiol galbūt nežinojote apie Liną.

Linas sako, kad jei turėtų tikrą laiko mašiną, keliautų 1000 metų į ateitį, nes jam smalsu pasiklausyti, kokios muzikos klausysis ateities žmonės. Atlikėją vilioja ir praeitis – jis metelius kitus pagyventų Antano Smetonos laikais. Kol tokios mašinos neturi, atlikėjas savo gerbėjus kviečia pakeliauti po skirtingus jo kūrybos laikmečius koncertiniame ture „Laiko mašina“.

Pirmąjį dvejetą Linas gavo pačiomis pirmomis dienomis pirmoje klasėje, žinoma, už drausmę. Jis juokavo, kad tai ne vienintelis blogas pažymys už drausmę, o kartais mokytojai netgi svarstydavo, rašyti 1 ar 2. Ir Linas, ir jo tėvai į tai reaguodavo gana ramiai.

Be muzikos mokyklos, atlikėjas lankė karatė, baseiną ir privačias anglų kalbos pamokas.

Linas laisvai kalba angliškai ir rusiškai, o visai neseniai keliaudamas po Centrinę Ameriką šiek tiek pramoko vietos indėnų kunų kalbos. Vietiniai tai labai vertino ir lietuviui jautė ypatingą pagarbą.

Publikos numylėtinio šaldytuve visuomet yra sūrio „Gorgonzola“, kurį jis labai mėgsta, o štai, pavyzdžiui, pieno gali ir išvis nebūti, nebent truputis kavai balinti.

Atlikėjo ūgis – 178 cm, o batų dydis – 42.

Dainininkas nuo vaikystės nešioja tėvų dovanotą kryželį ir medalionus. Jis tiki, kad jie neša sėkmę ir saugo.

Linas bijo skaityti komentarus internete, bet su šia savo fobija kovoja paprastai – tiesiog jų neskaito. Kadangi jis teigia esąs alergiškas chamams, pavyduoliams ir negatyviems žmonėms, socialiniame tinkle „Facebook“ tokius su pasimėgavimu ir pozityvia veido išraiška iškart užblokuoja.

Geriausias šių metų atlikėjo ir kompozitoriaus pirkinys – muzikinė kompiuterinė programa „Cubase -7”. Įsigijus šią programą jam nebūtina kiurksoti įrašų studijoje, nes daugelį darbų gali nuveikti net ir keliaudamas. Beveik visą savo albumą „Laiko mašina“ sukūrė viešėdamas Vietname.

Linas niekada nesupras, kodėl moterys meluoja geriau.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder