Vaidas Baumila pristato ugningą dainą ir vaizdo klipą "Neverta"

Vaidas Baumila pristato ugningą dainą ir vaizdo klipą "Neverta"

Šiuo metu po JAV keliaujantis dainininkas Vaidas Baumila grįš tiesiai į repeticijų salę. Jau spalį įvyksiantis atlikėjo gyvo garso koncertinis turas „Coming Home“ neleidžia jam ilgai ilsėtis. Tačiau atlikėjas spėja ne tik keliauti, bet ir įrašinėti dainas bei filmuotis vaizdo klipuose. Šiandien Vaidas pristato naujausią savo ir savo komandos darbą – dainą „Neverta“ bei jai kurtą vaizdo klipą.

„Neverta“ pasakoja skaudžią išsiskyrimo istoriją su buities ir siurrealizmo elementais. Anot vaizdo klipo režisierės, specialieji efektai pasitelkti tam, kad maksimaliai atsiskleistų herojų jausmai. Įdomu tai, kad siekiant geriausio rezultato visi vaizdai buvo filmuojami gyvai, kartais net ekstremaliomis sąlygomis. Pavyzdžiui, ugnis iš tiesų degė prie pat aktorės kojų, tai – ne kompiuterinė manipuliacija.

Pagrindinius vaidmenis vaizdo klipe vaidino modelis Laura Žitkevičiūtė ir plaukikas Aistis Vyšniauskas. Neprofesionalūs aktoriai klipo filmavimui pasirinkti neatsitiktinai. Vaizdo klipo kūrėjams buvo svarbu ne vaidybos meno žinios, o panašių į vaizdo klipo istoriją jausmų patirtis. Galutiniu rezultatu visa komanda labai patenkinta. „Viskas vyko greitai ir profesionaliai“, – teigia Vaido vadybininks Romas Michailovskis. – „Džiaugiuosi, kad pavyko įgyvendinti visus sumanymus. Vaizdo klipas tikrai atitinka mūsų lūkesčius“.

Gyvai atliekamą dainą „Neverta“ Klaipėdos klausytojai pirmą kartą išgirs Vaido „Coming Home“ turo koncerte jau spalio 17 dieną, Klaipėdos koncertų salėje. O kol kas galite pažiūrėti ir įvertinti dainos vaizdo klipą:

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder