"Teatro aikštė“ - atsinaujinusi ir dar įdomesnė

"Teatro aikštė“ - atsinaujinusi ir dar įdomesnė

Sausio pabaigoje radijo stoties „RadijoGAMA“ (Klaipėda, FM 99,0) eteryje startavusi nauja kultūros erdvė „Teatro aikštė“ vėl laukia klausytojų. Laida bus transliuojama kovo 4 d. (pirmadienį) 18.00 val., kartojama kovo 5 d. 10 val., kovo 6 d. 15.30, kovo 7 d. 22.30 val.

Laidoje išgirsime naujų balsų - apie netikėtus apdovanojimus ir jų „naštą“, emocionalumą ir profesionalumą, apie suvaidintus vaidmenis, meilę teatrui ir kitus svarbius dalykus su puikia ir visų mylima aktore Valentina Leonavičiūte, Klaipėdos dramos teatre dirbančia 47-uosius metus, kalbėsis teatrologė Gitana Gugevičiūtė.

„Man nesvarbu, ar epizodinis, ar pagrindinis vaidmuo. Aš jų neskirstau,“ - sako Klaipėdos dramos teatro aktorė Valentina Leonavičiūtė-Gustaitienė, šiemet už nuopelnus Lietuvos kultūrai apdovanota Vyriausybės kultūros ir meno premija.

Laidos „Teatro aikštė“ rengėjas – Klaipėdos dramos teatras, prie jos kūrimo prisideda visa teatro kūrybinė grupė, tad galima tikėtis malonių netikėtumų, puikiai pažįstamų ir jau spėtų išsiilgti asmenybių - ir, žinoma, laisvos aktorinės improvizacijos.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder