Radijo laidoje „Nebūk atplyšęs“: jaunieji žaidimų kūrėjai ir pokalbiai apie sąlygas studentų bendrabučiuose

Radijo laidoje „Nebūk atplyšęs“: jaunieji žaidimų kūrėjai ir pokalbiai apie sąlygas studentų bendrabučiuose

Rugsėjo 26 dieną, trečiadienį, vos kelios minutės po aštuntos valandos vakare, kviečiame jungtis prie neatplyšusio jaunimo ir pagarsinti „Radijogamos" (99 FM Klaipėda) stotį. Bene vienintelėje Lietuvos radijo laidoje skirtoje aktyviausiam jaunimui – „Nebūk atplyšęs“, klausytojai ne tik išgirs savo mėgstamos muzikos, bet ir turės galimybę gauti firminę „Nebūk atplyšęs“ laidos kuprinę, reikės tik paskambinti į laidos studiją.

Laidos vedėjai Michailas ir Joana kvies visus pasidalinti įspūdžiais apie gyvenimo sąlygas bendrabučiuose, kalbins ten gyvenančius studentus bei pristatys naujausią informaciją apie konkursus ir renginius jaunimui, kuriuos rengia Lietuvos bei užsienio organizacijos. Taip pat šiandien eteryje startuos nauja rubrika “Igno istorijos”.

Laidos metu kalbinsime jaunąją atlikėją Robertą Bagdžiūtę ir grupės “Random Halfway” narius, kurie gyvai atliks savo kūrinį, o laidos antroje pusėje skambinsime Jungtinėje Karalystėje gyvenančiam klaipėdiečiui Igoriui Vasiliauskui, kuris kartu su kolegomis sukurė internetinį žaidimą “Doodle Digits” (uDigits) ir užsiima programinės įrangos mobiliems irenginiams kūrimu.

Jei turi klausimų ar minčių, nedelsk - rašyk jau dabar: Radijo laidos „Nebūk atplyšęs“ profilyje „Facebook‘e“ arba elektroniniu paštu [email protected]

Laidą rengia Klaipėdos jaunimo organizacijų asociacija "Apskritasis stalas".

Informacinis laidos rėmėjas - dienraštis "Vakarų ekspresas".

Nebūk atplyšęs - junkis!

 

 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder