Nijolė Pareigytė - Rukaitienė mamai ruošia ypatingą dovaną: kaskart, tardama šiuos žodžius, apsiašaroju

Nijolė Pareigytė - Rukaitienė mamai ruošia ypatingą dovaną: kaskart, tardama šiuos žodžius, apsiašaroju

Jau šį šeštadienį ir sekmadienį unikalus projektas „Delfinai ir žvaigždės“ klaipėdiečius ir miesto svečius Klaipėdos delfinariume kvies stebėti paskutinius šio sezono pasirodymus. Tiesa, didžioji projekto intriga – kas tapo antrojo sezono nugalėtoju – finaliniame pasirodyme dar nebus išspręsta. Tai paaiškės gegužės 10 d., kai LRT eteryje bus susumuoti visų aštuonių laidų žiūrovų balsavimo rezultatai.

„Jau esu sakęs – kaip gaila, kad šįmet, kai dalyvauju pats, sezonas trunka trumpiau, nei pernai – labai mielai čia grįžčiau dar ir dar“, - su šypsena pripažino vienas iš „Delfinų ir žvaigždžių“ dalyvių Maksas Melmanas. Kartu su juo įspūdingus pasirodymus žiūrovams pristatys ir Aistė Pilvelytė, Nijolė Pareigytė – Rukaitienė, Rita Pivoriūnaitė, Marius Repšys, Lina Gedmintienė, Nerijus Juška bei Remigijus Žiogas.

Ypatingai jautrius pasirodymus dalyviai ruošia šeštadienio renginiui, kuris bus skirtas artėjančiai mamos dienai. N. Pareigytė – Rukaitienė atskleidė, kad šįkart jaučia dar didesnį jaudulį, nei paprastai. „Emocijų be galo daug, kadangi šįkart pažiūrėti mano pasirodymo į delfinariumą atvyks ir mama. Šeštadieniui turiu paruošusi specialų monologą, skirtą mamai – nežinau, kaip seksis ant scenos, nes kol kas kiekvieną kartą, kai jį repetuoju, apsiašaroju“, - pripažino atlikėja.

„Jaudinuosi tikrai labiau, nei paprastai. Juk tai – brangiausio pasaulyje žmogaus diena, ir tai, ką dabar ruošiu, bus mano dovana mamai. Bet delfinai sakė, kad man padės“, - nusijuokė N. Pareigytė – Rukaitienė. Tam tikra prasme, delfinariumas apjungė trijų šios šeimos kartų moteris – ne tik pačią N. Pareigytę – Rukaitienę bei jos mamą, bet ir atlikėjos trejų metų dukrą Patriciją. Nijolė atskleidė, kad mergaitei mamos treniruotės delfinariume dovanojo ypatingų potyrių.

„Dabar kartais net grįžusi iš darželio ji man sako – mama, noriu pas delfinus! O man taip gaila, kad tuoj tos mūsų dienos pas delfinus baigsis... Man, kaip mamai, didžiausias džiaugsmas buvo keliauti į treniruotes su dukra“, - atviravo N. Pareigytė – Rukaitienė. Paskutinė proga išvysti unikalų renginį „Delfinai ir žvaigždės“ gyvai – jau šį šeštadienį ir sekmadienį,15:00, Klaipėdos delfinariume! Bilietus galima įsigyti delfinariumo kasose arba adresu www.muziejus.lt.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder