Naujoji Beatos Nicholson knyga - pagalba mamoms

Naujoji Beatos Nicholson knyga - pagalba mamoms

Žurnalistė ir kulinarijos knygų autorė Beata Nicholson (34) sako, kad beveik išsipildė dar viena didelė jos svajonė. Naujausia jos receptų knyga „Beatos virtuvė: mamų knyga“, kurioje surašyti, autorės nuomone, geriausi receptai vaikams ir šeimai, yra baigta ir jau pakeliui į spaustuvę.

Anot Beatos, mamos darbas yra sunkiausias. Nors tėčiai ir nepamainomi, dažniausiai mamoms tenka pasirūpinti šeimos maitinimo klausimais. Tad autorė tikisi, kad naujoji knyga bus tarsi paslaugi draugė, padedanti susigaudyti intensyviame vaikų ir šeimos maitinimo pasaulyje. „Norėjau, kad ši knyga taptų tokia drauge, kuri nemoko, nepriekaištauja ir nemėgina pasirodyti geresnė ar išmanesnė nei jūs. „Beatos virtuvė: mamų knyga“ greičiau jau bus tokia draugė, kuri mestelės idėjų ar tiesiog palaikys ir pabus kartu nuotaikai pakelti, kai kiekvieną dieną reikia spręsti nuolatinį klausimą, ką valgysime pusryčių, pietų ir vakarienės“, - apie savo naująją knygą pasakojo Beata.

„Pati augindama du vaikus, savo kailiu patyriau, kokia sudėtinga valgytojų grupė yra vaikai. Jie išrankūs, reiklūs, kaprizingi ir tuo pat metu jiems reikia turtingo, įvairaus bei kokybiško maisto“, - sako Beata, neretai sulaukianti mamų klausimų, ką pagaminti vaikams. Tai padėjo suprasti, kad mamoms tikrai reikia geriausios draugės ir greitosios pagalbos – specialios, tik joms skirtos receptų knygos. „Aišku, pati esu perskaičiusi toną kulinarinių knygų vaikams, bet savojoje norėjau tik tokių receptų, kurie tiktų ir patiktų Lietuvos vaikams. Taigi apklausiau visas savo pažįstamas drauges mamas, ir pati nuo to momento, kai pradėjau gaminti savo vaikams, visada užsirašinėjau į savo užrašų knygutes, ką valgo vieni ar kiti vaikai. Ir dabar džiaugiuosi, kad visi iki vieno knygos „Beatos virtuvė: mamų knyga“ receptai yra padiktuoti to, ką iš tiesų valgo vaikai, nors visa tai puikiai tinka ir visai šeimai. Taigi viskas patikrinta, suregistruota ir netrukus bus pateikta jums“, - šypsojosi autorė.

Knyga bus ne tik pagalba mamoms, nebesugalvojančioms, kuo pamaitinti ir pradžiuginti mažuosius, bet ir vaikams. „Nenorėjau šioje knygoje pamiršti laiko, praleisto su vaikais virtuvėje. Nors gaminimas su vaikais neretai pareikalauja daug kantrybės, jis - aukso vertės, nes vaikai gali, moka ir nori gaminti. Tad knygoje bus ir receptų, kurių gausios iliustracijos padės vaikams pasijusti virtuvės šefais ir patiems pagaminti vieną ar kitą patiekalą“, - su džiaugsmu dėstė Beata, kuri tikisi, kad savo knygą į rankas galės paimti jau mėnesio pabaigoje. Ji neabejoja, kad ši knyga bus pilna geros nuotaikos, emocijų, linksmų vaikų ir skanių receptų.

Parengta pagal dienraščio „Respublika“ priedą „Laisvalaikis“

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder