Knyga, kurią verta įsigyti mylintiems Klaipėdą

Knyga, kurią verta įsigyti mylintiems Klaipėdą

Tie, kurie jau turi "Vakarų ekspreso" žurnalistės Gražinos Juodytės unikalios knygos "Klaipėdos akvarelės" I dalį, tikėtina, skirs garbingą vietą savo namų bibliotekoje ir antrajam tomui.

Susitikimų su autore metu miestiečiai linkėjo parašyti dar ne vieną tokią knygą, kurioje telpa net tik istorinė tiesa, politika, kultūra, bet ir neįkainojami žmonių atsivėrimai apie gyvenimą.

Ne veltui žurnalistė mynė senųjų uostamiesčio namų slenksčius, aplankė garbias, daug savo miestui ir valstybei nuveikusių miestelėnų šeimas. Tai, ką Gražina užrašė, mokslininkai, istorikai, kultūros veikėjai, muziejininkai ir patys knygos herojai įvertino ne tik kaip išsamų praėjusio amžiaus papročių, darbų, gyvenimo būdo, po karo iš griuvėsių kylančio miesto reiškinių metraštį. Knyga atspindi autentiškus klaipėdiečių likimus, skaudžius ir nepaprastus išgyvenimus, kurie niekada nebus pakartoti, tad jaunoji karta galės susidaryti vaizdą, kaip iš tiesų gyveno jų tėvai ir seneliai. Vyresniajai - atgims brangūs prisiminimai, atminčiai turės savo buvusių draugų, kaimynų pasakojimus bei fotografijas.

Ypatinga kaina

Primename, jog G. Juodytės knygos "Klaipėdos akvarelės" II dalį prenumeruojantieji "Vakarų ekspresą" gali įsigyti už ypatingą kainą. Esate laukiami dienraščio redakcijoje M. Mažvydo al. 3, tel. (8 46) 411314, 420096. Taip pat - kasdien 10-21 val. PC "Akropolis", Taikos pr. 61, Vokiečių al. (prie centrinio įėjimo), tel. (8 46) 240391. Akcija vyks iki vasario 29 d.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder