Inga Valinskienė: "Esu kitokia, nei žmonės įpratę matyti"

Inga Valinskienė: "Esu kitokia, nei žmonės įpratę matyti"

Išleisti šeši muzikos albumai, iš kurių net trys platininiai, radijo "topuose" nuolat skambančios dainos, daugybė įgarsintų filmų, suvaidintų vaidmenų bei sukurtų dainų tekstų ir muzikos kūrinių - visu tuo drąsiai gali pasigirti kerinčio balso savininkė Inga Valinskienė, šeštadienį klaipėdiečius ir miesto svečius pakviesianti į geriausių savo dainų koncertą festivalio "Muzikuojantis keltas" denyje.

Neabejotinai garsiausios Lietuvos dainininkės I. Valinskienės pasirodymai "Muzikuojančiame kelte" jau tapo gražia šio festivalio tradicija. Šiemet gi dainininkė kelto keleiviams žada tiek romantikos, tiek ir siautulingų šokių kupiną vakarą.

"Nemoku savęs reklamuoti"

"Žmonės, ateinantys į mano koncertus, jau žino, ko gali tikėtis. Ne išimtis ir šeštadieninis mano pasirodymas, kur skambės tiek seni, tiek nauji kūriniai, - sakė I. Valinskienė. - Džiugu, kad su metais mano atliekamų dainų skaičius tik didėja. Tad kiekvienam koncertui galiu parinkti vis kitas dainas, pritaikytas konkrečiai koncertinei erdvei bei čia susirenkantiems žiūrovams."

I. Valinskienė pažymi, kad visos jos atliekamos dainos - apie meilę. Tačiau kartu visi kūriniai yra skirtingi, vieni - kupini romantikos, kiti gi, atvirkščiai, itin ritmingi.

"Tad mano koncerte "Muzikuojančiame kelte" laukiami tiek besitikintys išskirtinai romantiško vakaro, tiek ir tie, kurie nori kaip galima greičiau pasiausti šokių aikštelėje, - teigė dainininkė. - Deja, bet niekada nemokėjau savęs reklamuoti. Tačiau galiu pasidžiaugti, kad per tiek metų scenoje neteko girdėti nusivylusių klausytojų skundų. Maža to, pirmą kartą į mano koncertus atėję žmonės dažnai kartoja, kad scenoje aš esu visai kitokia, nei jie įpratę mane matyti per televizorių - daug artimesnė, nuoširdesnė ar romantiškesnė. Net neįsivaizduojate, kaip man džiugu būna tai girdėti."

"Dainuojame drauge"

"Klaipėdos žiūrovai man patinka, ir nežinau, ar dėl ypatingo jų laisvumo, ar dėl to, kad jie jaučia man palankumą kaip klaipėdietei. Man su šia publika iš tikrųjų smagu, ir sakau tai nepataikaudama", - atviravo I. Valinskienė.

Kartu ji prisipažįsta kasmet vis labiau besižavinti išskirtine "Muzikuojančio kelto" atmosfera.

"Tai nėra tradicinė koncertinė erdvė, kur atlikėjas dažniausiai yra atskirtas nuo žiūrovų. Kelte tu būni kartu su publika. O tai pasirodymui dovanoja unikalų žavesį bei kuria išskirtinę nuotaiką", - sakė dainininkė. - Labai džiaugiuosi galėdama savo gerbėjams koncertuoti ne tik televizijos ekrane, bet ir koncertų salėse. Kai galiu žiūrėti jiems akis, jausti artimą ryšį, atiduoti save. Mano dainos kaip ir visada - iš visos širdies skirtos jiems. Jos jausmingos ir kalba apie tai, kas mums visiems svarbiausia - apie gyvenimą, meilę - ir laimingą, ir liūdną. Koncerte mes dainuojame drauge ir išgyvename dainomis papasakotas istorijas."

Informacija

Unikalaus Lietuvoje festivalio "Muzikuojantis keltas" koncertai ir pasirodymai vyksta kelte "Nida". Keltas nuo Šiaurinio rago (Senosios perkėlos) išplaukia 20.30 val. Plaukimo trukmė - 2 val. Koncertų metu kelte veikia barai.

Bilietus platina "Bilietų pasaulis". Koncerto dieną bilietai parduodami Senosios perkėlos kavinėje "Meat Lovers Port". Daugiau informacijos www.muzikuojantiskeltas.lt.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder