Erotinio bestselerio pristatymas sugundė žymias Lietuvos moteris

Erotinio bestselerio pristatymas sugundė žymias Lietuvos moteris

Ketvirtadienio, sausio 17 d., vakare Vilniuje įvyko skandalingo erotinio romano, tapusio tarptautiniu bestseleriu – „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ (angl. „Fifty Shades of Grey“) – pristatymas. Renginio svečiams pikantiškas ištraukas iš knygos skaitė aktorius Vytautas Rumšas, o jas aistringai inscenizavo šokėjas Deividas Meškauskas ir aktorė Ineta Stasiulytė. Knygą lietuviškai pristatė leidykla „Alma littera“.

Renginys suviliojo būrį žymių Lietuvos moterų, tarp kurių tą vakarą buvo radijo ir TV laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė, aktorė Aušra Štukytė, renginių organizatorė Kristina Kaikarienė, skrybėlių dizainerė Anna Mois, rašytoja, radijo laidų vedėja Ugnė Barauskaitė ir kitos.

Ištraukas iš romano, ant kurio puikuojasi užrašas – „Įspėjame: knygoje yra scenų, skirtų tik suaugusiesiems“, skaitęs žavingasis aktorius Vytautas Rumšas vakaro viešnias provokavo avantiūrai – vieną iš labiausiai intriguojančių romano dialogų paskaityti kartu su juo. Ir nors žinodamos erotinį knygos turinį moterys kuklinosi, surizikuoti nepabūgo aktorė Aušra Štukytė.

„Užeikite į mano žaidimų kambarį“ – kviečia vienas iš pagrindinių romano herojų Kristianas Grėjus. Šiam kvietimui neatsispyrė jau milijonai pasaulio moterų, todėl įdomu, ar mūsų šalies damos susivilios praskleisti uždangą, po kuria galima atrasti pačias slapčiausias savo fantazijas“, – renginio metu sakė Vytautas Rumšas.

Vakaro atmosferą kaitino viena iš aistringiausių Lietuvos porų – Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas. Jie, pasitelkdami skirtingas šokio kompozicijas, inscenizavo tarp pagrindinių romano „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ veikėjų – vyro ir moters – užsimezgusį aistringą, tačiau bauginantį ryšį. Jam atskleisti šokėjų pora netgi sukūrė specialų šokį.

Knyga „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ sukėlė didelę susidomėjimo bangą tarp viso pasaulio įžymybių, kai kurios iš jų atvirai teigė, kad tapo tiesiog priklausomos nuo romano. Kalbos apie šią seksualumu alsuojančią ir intymiomis scenomis pagardintą knygą, dar prieš jai pasirodant lietuvių kalba, pasiekė ir žymias Lietuvos moteris.

Romanas „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“, kurį parašiusi autorė prisidengia E L James slapyvardžiu, visame pasaulyje pristatomas kaip „skandalingas“, „seksualus“, „sudrebinęs vaizduotę“. Dėl vaizdžiai aprašomų intymių scenų romanas netgi vadinamas „moterų pornografija“. Greičiausiai parduodama metų knyga tapusį romaną per metus pasaulyje įsigijo daugiau nei 80 milijonų žmonių, jis išverstas į daugiau nei 50 kalbų.

„Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ istorija prasideda, kai literatūrą studijuojanti Anastazija Stil, nuvykusi imti interviu iš jauno, žymaus ir pasakiškai turtingo verslininko Kristiano Grėjaus, supranta sutikusi patrauklų, tačiau keistą baugulį keliantį vyrą. Anastazijai atrodo, kad interviu nenusisekė, tačiau ji negali užmiršti Kristiano, o ir jis netikėtai vėl su ja susitinka ir ima rodyti dėmesį. Užsimezgus aistringam romanui, Grėjus pareikalauja pasirašyti sutartį, pagal kurią jam būtų leista visiškai valdyti merginos gyvenimą. Pasirodo, žavusis verslininkas kankinamas vidinių demonų ir neįprastų poreikių.

 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder