Aktorius ir dainų kūrėjas Juozas Gaižauskas pradeda rudenines gastroles

Aktorius ir dainų kūrėjas Juozas Gaižauskas pradeda rudenines gastroles

Juozas Gaižauskas - aktorius ir dainų kūrėjas - pradeda rudenines gastroles.

Su "Domino" teatru ne vieną kartą apkeliavęs visą Lietuvą, dabar rengiasi parodyti savo autorinį premjerinį koncertą "Atominiai bičai", kurį pristato jo paties kartu su aktoriumi bei režisieriumi Sakalu Uždaviniu įkurtas "Vilniaus Aktorių Teatras".

Į komandą pasikvietęs tikrus scenos vilkus: smuikininką virtuozą, Auksinio balso konkurso komisijos narį Zbignevą Levickį, gitaristą Aurelijų Globį ir kitus žinomus muzikantus, aktorius koncerte groja gitara, dainuoja savo kūrybos dainas, pasakoja įvairias istorijas, o muzikantų komanda kuria tikrą muzikinį šou.

Reikia tik pamatyti, ką išdarinėja vienintelis tarp džinsuotų, bet stilingų bičų, fraku vilkintis Z. Levickis ( koncerto kostiumus kūrė Seržas Gandžumianas). Koncerte jis ne tik puikiai improvizuoja penkiais instrumentais, bet ir kuria šmaikštų personažą, versdamas iš koto žiūrovus.

Vasarą gastroliuodamas Nidoje, Palangoje ir dalyvaudamas Druskininkų teatro festivalyje, J.Gaižausko koncertas sutraukė daugybę žiūrovų, kurie plojo stovėdami ir šypsodamiesi.

- Ar žinote, kuo reikėtų mokėti muzikantams, kurie dainuoja pagal fonogramą? - savo tikro garso koncerto metu klausia Juozas žiūrovų. Ir čia pat atsako: - pinigų kopijomis...!

Geros aranžuotės, nuotaikingos improvizacijos, ypatinga atmosfera ir šypsenos J.Gaižausko naujausiame kūrinyje "Atominiai bičai" jau rugsėjo 17 d. Tauragės kultūros centre, 18 d. Klaipėdos koncertų salėje, 19 d. Kaune, “Girstutyje”.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder